reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama G. - na językach.

reklama
Zaczynasz być żałosna. Nie tylko leniwa.
@aniaslu proszę zakończymy to bo za chwilę przestanie być kulturalnie.
Wiem, że niedziela ale sporo było głosów o zakończenie.

Przestało być kulturalnie jak hejtowałaś i nabijałaś sie z innej kobiety, ale jak krytyka (nie hejt!) dotyczy Ciebie to "Ania, nstychmiast wątek zamknijmy" bo brak kultury. Podwójne standardy. Nie bierz udziału w dyskusji jak Ci się nie podoba.

A gdzie wyczytałaś celowość tego co było napisane?
Pisałam wyżej. Uważasz, że twierdzenie, że zbiórka była nieprzejrzysta, bo powinno być pisane w każdym poście aktualizującym kwotę podczas finału nie tylko ile zebrano na wośp, ale też ile idzie do us, a pisanie o tym przed zbiórką i w poście o kwocie całkowitej jest niewystarczające ? Kupując to w jej sklepie było napisane dokładnie ile idzie na wośp. Osoba, która twierdzi, że w tym czasie obserwowała MG nie mogła nie zauważyć info o vat, bo było to pisane wszędzie.
Twierdzenie, że ktoś poszedł na studia przez koneksje, naśmiewanie się z czyjejś choroby czy umniejszanie stanu dziecka to nie hejt?

Przestało być kulturalnie jak hejtowałaś i nabijałaś sie z innej kobiety, ale jak krytyka (nie hejt!) dotyczy Ciebie to "Ania, nstychmiast wątek zamknijmy" bo brak kultury. Podwójne standardy. Nie bierz udziału w dyskusji jak Ci się nie podoba.

Tak 😘

Nie. Może Wy serio nie odróżniacie hejtu od krytyki. Zaczynam Wam wierzyć🫢
Mnie fascynuje Twoja zaciętość. Nie wypowiadasz się jakoś często, ale jak już zaczniesz i z kimś się nie zgadzasz, to przepychanka leci nie na kilka a na kilkanaście stron.

Mnie fascynuje Twoja zaciętość. Nie wypowiadasz się jakoś często, ale jak już zaczniesz i z kimś się nie zgadzasz, to przepychanka leci nie na kilka a na kilkanaście stron.
Moja zaciętość? :D A Twoja i @Zazuu Cię nie zastanawia? Może warto zacząć zastanawianki od siebie?

reklama
Do góry