G
guest-1714079215
Gość
Miałam spadać, ale nie mogę się oderwać. Pierogi czekajo na lepienie, a ja czytam te bzdetyGdzie tam jest aferka? Mam Ci pokazać moje przelewy
@aniaslu serio?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam spadać, ale nie mogę się oderwać. Pierogi czekajo na lepienie, a ja czytam te bzdetyGdzie tam jest aferka? Mam Ci pokazać moje przelewy
@aniaslu serio?
Zaczynasz być żałosna. Nie tylko leniwa.
@aniaslu proszę zakończymy to bo za chwilę przestanie być kulturalnie.
Wiem, że niedziela ale sporo było głosów o zakończenie.
Pisałam wyżej. Uważasz, że twierdzenie, że zbiórka była nieprzejrzysta, bo powinno być pisane w każdym poście aktualizującym kwotę podczas finału nie tylko ile zebrano na wośp, ale też ile idzie do us, a pisanie o tym przed zbiórką i w poście o kwocie całkowitej jest niewystarczające ? Kupując to w jej sklepie było napisane dokładnie ile idzie na wośp. Osoba, która twierdzi, że w tym czasie obserwowała MG nie mogła nie zauważyć info o vat, bo było to pisane wszędzie.A gdzie wyczytałaś celowość tego co było napisane?
Nie. Może Wy serio nie odróżniacie hejtu od krytyki. Zaczynam Wam wierzyćTo co teraz napisałaś to zwykły hejt.
Przestało być kulturalnie jak hejtowałaś i nabijałaś sie z innej kobiety, ale jak krytyka (nie hejt!) dotyczy Ciebie to "Ania, nstychmiast wątek zamknijmy" bo brak kultury. Podwójne standardy. Nie bierz udziału w dyskusji jak Ci się nie podoba.
Mnie fascynuje Twoja zaciętość. Nie wypowiadasz się jakoś często, ale jak już zaczniesz i z kimś się nie zgadzasz, to przepychanka leci nie na kilka a na kilkanaście stron.Nie. Może Wy serio nie odróżniacie hejtu od krytyki. Zaczynam Wam wierzyć
Może dlatego, że umie głośno powiedzieć, że nie godzi się na hejt?Mnie fascynuje Twoja zaciętość. Nie wypowiadasz się jakoś często, ale jak już zaczniesz i z kimś się nie zgadzasz, to przepychanka leci nie na kilka a na kilkanaście stron.
Nie godzi się na hejt a sama obraża użytkowniczki forumMoże dlatego, że umie głośno powiedzieć, że nie godzi się na hejt?
Moja zaciętość? A Twoja i @Zazuu Cię nie zastanawia? Może warto zacząć zastanawianki od siebie?Mnie fascynuje Twoja zaciętość. Nie wypowiadasz się jakoś często, ale jak już zaczniesz i z kimś się nie zgadzasz, to przepychanka leci nie na kilka a na kilkanaście stron.