reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama G. - na językach.

To nie jest zarzut to fakt. Konto Wośp zasiliło pół miliona mniej niż mogło. Niezależnie od powodu Wośp mogło mieć pół bańki więcej 🙋‍♀️
Nie mogło, bo osoby kupujące jej produkty za taką kwotę nie wpłąciły by takiej kwoty na Wośp tak po prostu. Ona po prostu przekazała całość dochodu z produktów na Wośp minus vat :)

reklama
To co mówi ona w wiekszości widzę, jesli mi na Ig wyskoczy. Liveów nie oglądam, nie mam tyle czasu ani mi się nie chce zwyczajnie. Czyli, ja dobrze rozumiem, że Wy czytacie jej książki, ogladacie jej livey i uważacie ją za oszustkę? To po co to nakręcać i promować ją w algorytmie Ig?

A wiesz, że czasem praca polega na oglądaniu IG? To dopiero magia xD

Zazu proszę: Jak co roku zespół mamaginekolog wspiera WOŚP
❤️
❤️
❤️
w tym roku stworzyłam dla Was dwa ebooki z moją autobiograficzną historią (instaseriale) ze zdjęciami - z których 100% dochodu przeznaczone jest na WOŚP - cena każdej książki to 12,30zł (10 zł na WOŚP a 2,30 zł to podatek VAT). To cytat z jej fb, na insta też było wielokrotnie mówione.

Była informacja o potrąceniach. Przy każdej możliwej jej relacji. Dochodowy natomiast zapłacili z własnej kieszeni i też wiele razy o tym mówiła i też myślę, ze to wiesz doskonale.

To zróbmy tak, ja Ci pokaże jej story z jej insta na których na bieżąco informuje o zebranej kwocie bez info o podziale brutto/netto a Ty mi pokaz te że wszędzie o tym trąbiła dobra? Myślę, że to ma sens.
Nie wiem czyy zapłaciła podatek dochodowy z własnej kieszeni (nie twierdzę też, że tego nie zrobiła) natomiast na insta widnieje post z jasnym wpisem ile zebrała, a ile wyslala na Wośp. Nie ma się tam czego doczytywać

Załączniki

• 586972d5-c95e-47b5-a2e6-ea2006a06fe4.jpeg
    586972d5-c95e-47b5-a2e6-ea2006a06fe4.jpeg
    76,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 81312fa4-e4f7-498c-a056-344a62de120f.jpeg
    81312fa4-e4f7-498c-a056-344a62de120f.jpeg
    102,9 KB · Wyświetleń: 50
  • c2c8d6c5-62da-4c1c-bd35-5c449a3adc2e.jpeg
    c2c8d6c5-62da-4c1c-bd35-5c449a3adc2e.jpeg
    95,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 2233fb06-05e1-4b31-9dcd-33a3cecd93bf.jpeg
    2233fb06-05e1-4b31-9dcd-33a3cecd93bf.jpeg
    119,6 KB · Wyświetleń: 42
  • d8022084-3d47-46e4-98dc-1f4a45b3070e.jpeg
    d8022084-3d47-46e4-98dc-1f4a45b3070e.jpeg
    73,4 KB · Wyświetleń: 41
To zróbmy tak, ja Ci pokaże jej story z jej insta na których na bieżąco informuje o zebranej kwocie bez info o podziale brutto/netto a Ty mi pokaz te że wszędzie o tym trąbiła dobra? Myślę, że to ma sens.
Nie wiem czyy zapłaciła podatek dochodowy z własnej kieszeni (nie twierdzę też, że tego nie zrobiła) natomiast na insta widnieje post z jasnym wpisem ile zebrała, a ile wyslala na Wośp. Nie ma się tam czego doczytywać
Masz już wyżej

I podkreślę raz jeszcze. Nie twierdzę i nigdy nie twoerdzilam, że te pieniądze ukradła. Twierdzę tylko, że są ludzie którym udało się to zrobić lepiej (lepiej w kwestii transparentności i lepiej dla mnie jako darczyńcy w kwestii przekazania CAŁOŚCI zebranej kwoty) przecież dla kogoś lepiej może być z podatkiem nie neguje. Nadal uważam, że pół bańki więcej bardziej należy się WOŚP

A cz
A co to ma do rzeczy, że na insta jest ile zebrała? To są kwoty z nieliczonym vatem.

Wyżej mam Twój cytat i odnośnik do strony fb Wośpu

reklama
I podkreślę raz jeszcze. Nie twierdzę i nigdy nie twoerdzilam, że te pieniądze ukradła. Twierdzę tylko, że są ludzie którym udało się to zrobić lepiej (lepiej w kwestii transparentności i lepiej dla mnie jako darczyńcy w kwestii przekazania CAŁOŚCI zebranej kwoty) przecież dla kogoś lepiej może być z podatkiem nie neguje. Nadal uważam, że pół bańki więcej bardziej należy się WOŚP
Ale rozumiesz, że to nie była zbiórka tylko ona sprzedawała swoje produkty, z czego cały dochód dała na wośp?

Do góry