reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama G. - na językach.

Liczę po cichu, że z tej afery zrobi się jeszcze większa afera. Nie chodzi o to żeby tylko i wyłącznie MG została ukarana, ale żeby w końcu położono nacisk na kontrole placówek, szpitali itd.
Wątpię. Raczej skończy się na tym, że oficjalnie "beknie", ludzie zostaną zaspokojeni, po czym wróci do tego co robiła, a reszta anonimowych lekarzy kombinatorów będzie robić to co do tej pory.

reklama
Swoją drogą lekarz, który naprawdę jest dobry, ma od groma pacjentów, bo zjeżdżają do niego powiedzmy z całego województwa, pracuje jeszcze w szpitalu, dokształca się i jeszcze przed specjalizacją ma "mama" czy "tata", raczej nie znajdzie czasu na lansik w internetach. Ja mam nudną pracę biurową, dzieciaki chodzą do przedszkola, a i tak z moich hobby to mam siłę tylko na haft krzyżykowy przy Netflixie. Nie wiem jak dałabym radę leczyć ludzi, być żoną, matką, studentką i influencerką. Dlatego dziwiły mnie zawsze zachwyty nad tą panią, bo rozmawiałam kiedyś z moją panią gin, która się doktoryzuje i mówiła, że doba jest za krótka, chociaż nie ma dzieci. No i nie siedzi na Instagramie ani nie pisze bloga.

Dokładnie , a skoro jest taka dobra i robi tyle dobrego dlaczego nie otworzy prywatnego gabinetu i nie przyjmuje pacjentek ZA DARMO , przecież ją stać . Tam mogłaby sobie przyjmować kogo i jakby chciała . Ale to niestety generowałoby dla niej straty , a co się będziemy oszukiwać tutaj liczy się tylko hajs.
Kiedyś czytałam wypowiedz dwóch kobiet jak jeszcze przyjmowała normalnie w przychodni i dostały się do niej tak „ po prostu „ nie z polecenia , nie ze znajomosci . Kobiety pisały , że ona jest bezczelna , arogancka i nie miła . I że nie ma nic wspólnego z lekarką na jaką się kreuje na ig.

Dokładnie , a skoro jest taka dobra i robi tyle dobrego dlaczego nie otworzy prywatnego gabinetu i nie przyjmuje pacjentek ZA DARMO , przecież ją stać . Tam mogłaby sobie przyjmować kogo i jakby chciała . Ale to niestety generowałoby dla niej straty , a co się będziemy oszukiwać tutaj liczy się tylko hajs.
Kiedyś czytałam wypowiedz dwóch kobiet jak jeszcze przyjmowała normalnie w przychodni i dostały się do niej tak „ po prostu „ nie z polecenia , nie ze znajomosci . Kobiety pisały , że ona jest bezczelna , arogancka i nie miła . I że nie ma nic wspólnego z lekarką na jaką się kreuje na ig.
Chyba nie może otworzyć prywatnego gabinetu skoro nie skończyła specjalizacji.
Poza tym kto by w tym gabinecie przyjmował w trakcie jej wielotygodniowych wyjazdów na Santorini?

Nie może otworzyć prywatnej praktyki lekarskiej bo nie skończyła specjalizacji.

Chyba nie może otworzyć prywatnego gabinetu skoro nie skończyła specjalizacji.
Poza tym kto by w tym gabinecie przyjmował w trakcie jej wielotygodniowych wyjazdów na Santorini?

Dziś widziałam screeny z jej live'ow z Santorini jak zapomniała, że ma prowadzić wykład dla studentów i na live ja pytali czy wpadnie bo noe wiedzą czy mają czekać 😂

Brakuje tylko podpisu pod zdjęciem z bajecznej wyspy "A wy co, dalej możecie się wybrać tylko do Mielna?"

Wiarygodne źródła kolesiostwa i przekrętów są na policji, o ile w ogóle. Zresztą jeśli podejść do tego filozoficznie, to żadne źródło nie jest wiarygodne i nic nie jest prawdą. Wszystko można obalić jeśli bardzo się chce.

Pamiętam cię z dyskusji o szczepieniach przeciw covidowi. Pominę już jak śmiesznie z perspektywy czasu wypadły te zawzięte i zacięte osoby, które na siłę przekonywały, że szczepienie przeciw covidowi zmieni świat, ale już tam dałaś popis.

Ja Ciebie nie pamiętam z dyskusji covidowych, ale jeśli tam byłaś po stronie teorii spiskowych to logiczne, że i tu łatwo je przyswajasz. Jeśli serio uważacie, że ona przywłaszcza sobie pieniądze ze zbiórek na konkretny cel to czy nie łatwiej zgłosić sprawę do prokuratury niż pisać posty na forum?

To się nie składa w logiczną całość :)

Zacznij od jej książek i live'ow. Może chociaż tego co mówi ona sama nie podważysz.

To co mówi ona w wiekszości widzę, jesli mi na Ig wyskoczy. Liveów nie oglądam, nie mam tyle czasu ani mi się nie chce zwyczajnie. Czyli, ja dobrze rozumiem, że Wy czytacie jej książki, ogladacie jej livey i uważacie ją za oszustkę? To po co to nakręcać i promować ją w algorytmie Ig?

reklama
To co mówi ona w wiekszości widzę, jesli mi na Ig wyskoczy. Liveów nie oglądam, nie mam tyle czasu ani mi się nie chce zwyczajnie. Czyli, ja dobrze rozumiem, że Wy czytacie jej książki, ogladacie jej livey i uważacie ją za oszustkę? To po co to nakręcać i promować ją w algorytmie Ig?
nie trzeba oglądać jej live'ów, żeby wiedzieć co tam gadała 😅

Do góry