reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama G. - na językach.

To co mówi ona w wiekszości widzę, jesli mi na Ig wyskoczy. Liveów nie oglądam, nie mam tyle czasu ani mi się nie chce zwyczajnie. Czyli, ja dobrze rozumiem, że Wy czytacie jej książki, ogladacie jej livey i uważacie ją za oszustkę? To po co to nakręcać i promować ją w algorytmie Ig?

Bo chcemy dyskutować posiadając argumenty 🙋‍♀️

reklama
Ja Ciebie nie pamiętam z dyskusji covidowych, ale jeśli tam byłaś po stronie teorii spiskowych to logiczne, że i tu łatwo je przyswajasz. Jeśli serio uważacie, że ona przywłaszcza sobie pieniądze ze zbiórek na konkretny cel to czy nie łatwiej zgłosić sprawę do prokuratury niż pisać posty na forum?

To się nie składa w logiczną całość :)
Nie lubię teorii spiskowych i nie stosowałam żadnej do covida. Nie szczepiłam się, a ty na siłę chciałaś mi udowodnić, że ryzykuję zdrowiem i życiem całego mojego otoczenia.

Nie interesuję się jej zbiórkami, nie oceniam ludzi, którzy w ogóle cokolwiek robią, żeby zebrać pieniądze w jakimkolwiek celu, natomiast jeśli po ciężkim dniu pracy jako księgowa i słuchaniu lamentów naszych ciężko pracujących klientów widzę, że panna "rodzice mnie ustawili" wstawia foteczki z luksusowych kurortów, to mnie szlag trafia. Irytuje mnie też, że w tym kraju wszyscy muszą płacić składki zdrowotne, ale jeśli Kowalska będzie miała problem z ciążą, a jej nie stać, to będzie obsłużona w trybie zwyczajnym, natomiast pani znana z tego, że jest znana, wejdzie w kolejkę już po tygodniu, bo ma koleżankę lekarkę. Ekhm, "lekarkę". Nienawidzę kolesiostwa, nepotyzmu i załatwiania rzeczy "z tyłu sklepu". A bezczelności jaką ona prezentuje, nienawidzę dodatkowo.

Jeśli to dla ciebie teorie spiskowe i niesprawiedliwe oskarżenia, to weź rozpędź się najbardziej jak potrafisz i ustaw się głową w stronę ściany. Może pomoże.

Ja Ciebie nie pamiętam z dyskusji covidowych, ale jeśli tam byłaś po stronie teorii spiskowych to logiczne, że i tu łatwo je przyswajasz. Jeśli serio uważacie, że ona przywłaszcza sobie pieniądze ze zbiórek na konkretny cel to czy nie łatwiej zgłosić sprawę do prokuratury niż pisać posty na forum?

To się nie składa w logiczną całość :)

Nikt tutaj żadnych teorii spiskowych nie głosił , po prostu nazywamy rzeczy po imieniu. Kobieta nie mająca specjalizacji promowała się jako lekarz, zrobiła zbiórkę ( na busa usg ) , której cel nie został zrealizowany , sama jawnie przyznała że znajomków przyjmuje poza kolejnością , sama wymienia kto i co jej w zyciu załatwił , kilka osób stad korzystało z „pomocy „ jej fundacji która jak widać bardziej szkodzi niż pomaga . Czemu mamy takie rzeczy ukrywać i udawać , że nie maja miejsca ?

Nie lubię teorii spiskowych i nie stosowałam żadnej do covida. Nie szczepiłam się, a ty na siłę chciałaś mi udowodnić, że ryzykuję zdrowiem i życiem całego mojego otoczenia.

Nie interesuję się jej zbiórkami, nie oceniam ludzi, którzy w ogóle cokolwiek robią, żeby zebrać pieniądze w jakimkolwiek celu, natomiast jeśli po ciężkim dniu pracy jako księgowa i słuchaniu lamentów naszych ciężko pracujących klientów widzę, że panna "rodzice mnie ustawili" wstawia foteczki z luksusowych kurortów, to mnie szlag trafia. Irytuje mnie też, że w tym kraju wszyscy muszą płacić składki zdrowotne, ale jeśli Kowalska będzie miała problem z ciążą, a jej nie stać, to będzie obsłużona w trybie zwyczajnym, natomiast pani znana z tego, że jest znana, wejdzie w kolejkę już po tygodniu, bo ma koleżankę lekarkę. Ekhm, "lekarkę". Nienawidzę kolesiostwa, nepotyzmu i załatwiania rzeczy "z tyłu sklepu". A bezczelności jaką ona prezentuje, nienawidzę dodatkowo.

Jeśli to dla ciebie teorie spiskowe i niesprawiedliwe oskarżenia, to weź rozpędź się najbardziej jak potrafisz i ustaw się głową w stronę ściany. Może pomoże.
Na siłę? Po prostu mam zupełnie inne zdanie na ten temat i je wypowiadałam. Dalej uważam, że nieszczepienie się w pandemii, bo "nie biorę udziału w eksperymencie" to głupota. No ale to nie wątek o covidzie :)

Czizas, no widzę po ostatnim zdaniu, że poziom dyskusji wysoki :D Dziękuję za radę. Widzisz, różni nas po prostu to, że mnie nie denerwuje, że ktoś ma dobrze, czy lepiej. No i w tej zazdrości myślę u Ciebie jest problem, ale nie musisz z tego powodu walić głową w ścianę ;)

Nikt tutaj żadnych teorii spiskowych nie głosił , po prostu nazywamy rzeczy po imieniu. Kobieta nie mająca specjalizacji promowała się jako lekarz, zrobiła zbiórkę ( na busa usg ) , której cel nie został zrealizowany , sama jawnie przyznała że znajomków przyjmuje poza kolejnością , sama wymienia kto i co jej w zyciu załatwił , kilka osób stad korzystało z „pomocy „ jej fundacji która jak widać bardziej szkodzi niż pomaga . Czemu mamy takie rzeczy ukrywać i udawać , że nie maja miejsca ?
Ja absolutnie przecież nie mówię, że to co zrobiła jest ok, ale nie rozumiem tego, że skoro macie jasne dowody na zwykłe przestępstwo (a w dodatku pisałyście, że jedna z Was wpłaciła pieniądze na jej zbiórkę) to czemu nie zgłaszacie sprawy do prokuratury? Nie rozumiem tego, serio.

Ja absolutnie przecież nie mówię, że to co zrobiła jest ok, ale nie rozumiem tego, że skoro macie jasne dowody na zwykłe przestępstwo (a w dodatku pisałyście, że jedna z Was wpłaciła pieniądze na jej zbiórkę) to czemu nie zgłaszacie sprawy do prokuratury? Nie rozumiem tego, serio.
już Ci powiedziałam. Poszukaj, dowiedz się jakie ma koneksje i jak kończą nawet gazety próbujące ujawnić to co się tam dzieje. Spróbuj zdobyć te wiedzę sama bo nikt nie będzie się produkował żeby i tak usłyszeć, że dla Ciebie żadne źródło nie jest wiarygodne.
Ale mogę Ci powiedzieć, że na Twoje pytanie odpowiedź jest taka sama jakby była na pytanie dlaczego nikt nie pozwie Jarka K. za wszystkie przestępstwa jakim dowodzi.

a skąd wiesz, że nie jest zgłoszone? 🤔

Wątek ten został założony przez administratora forum to dyskusji na temat cyrku MG i ta dyskusja się na ten temat toczy :)

A czy ktoś działa poza forum to już nie o tym wątek :)

Mnie dalej bawi fenomen mamyginekolog, która wybiła się na byciu ginekologiem chociaż nadal nim nie jest 😅

a skąd wiesz, że nie jest zgłoszone? 🤔

Wątek ten został założony przez administratora forum to dyskusji na temat cyrku MG i ta dyskusja się na ten temat toczy :)

A czy ktoś działa poza forum to już nie o tym wątek :)

Mnie dalej bawi fenomen mamyginekolog, która wybiła się na byciu ginekologiem chociaż nadal nim nie jest 😅

W dodatku nawet będąc lekarzem prosiła o wpłaty na zbiórkę skany szarlatanów...

Załączniki

• f5fc2828-f5e2-4a5c-8674-ab945b3abdac.jpeg
    f5fc2828-f5e2-4a5c-8674-ab945b3abdac.jpeg
    77,3 KB · Wyświetleń: 81
Ale po co mamy się bawić w detektywów i ścigać babę, która i tak się wywinie? Ja nie wiem, czy ty taka naiwna jesteś idealistka czy lubisz prowokować bezsensowne dyskusje i nabijać BB strony na forum.

Dobrze Zazu pisze. Udowodnij Jarkowi, że jest łajzą i stoi na czele legalnej mafii. Albo jeszcze lepiej, przedstaw mi dowody na to, że ta jasna kulka, którą widzę teraz na niebie to na pewno księżyc. Nie interesują mnie cudze badania i linki, chcę opracowanych przez ciebie dowodów. Jasnych, klarownych i oczywistych.

reklama
Zaczęło się od wykradania gumek do USG z kliniki w UK 😂
Ja serio nie czaję, jak trzeba być głupim człowiekiem, żeby się takimi rzeczami chwalić. Albo tym dostaniem się na medycynę. Albo przygotowaniem całego wesela i niejako przymuszenia do niego faceta 🙄
Potem chwaliła się tym przyjęciem do szpitala, a teraz wizytami. Nie nauczy się chyba nigdy.
Może specjalnie kręci aferki, żeby kapucha rosła 🤭🤭

Do góry