reklama
A ja właśnie chyba na 1-ce od wewnątrz wykryłem czarny punkt i mnie zastanawia. Ciekawe do jakiego dentysty iść by to sprawdzil? No i jak z małym dzieckiem cokolwiek zdziałać u tego dentysty, przeciez buzi nie otworzy:-(?
ola może gorączkować dopóki ząbek się nie przebije
a ja koniecznie do dentysty z Alką muszę, mam wrażenie że w 4 ma dziury
a no i swoją piękną 1 ubiła, lekko na szczęście, chyba będzie to samo co z Wojtkiem, ten już wszystkie jedynki pokaleczył...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No no, jeszcze troche i dzieciaczki beda blyszczec komplecikiem zebow :-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
Gratulacje dla wszystkich spokojnie oczekujących na komplet kiełków.
U Matyli raczej już jest komplecik bo raczej żadnych przerw nie zauważyłam..nawet niewiem kiedy to sie stało:-)
U Matyli raczej już jest komplecik bo raczej żadnych przerw nie zauważyłam..nawet niewiem kiedy to sie stało:-)
sandra1982
Gratulacje dla wszystkich "kompletnych" dzieciaczkow
karoo-kp
Mama Jagodzianki
My jednak 18 zabkow mamy, druga piateczka jeszcze konczy sie przebijac - ostatnio mielismy polowe, teraz mamy juz prawie caly, zostal jeden kawalek korony do wyjscia i teraz mamy niezlego krwiaka i ogolnie krewka jej leci z tego dziaselka, co powoduje, ze placze na mycie zabkow... No i 19 zabek, lewa piatka na gorze, wlasnie sie zaczyna przebijac, wiec jak znam zycie, to bedziemy miec kolejne przeziebienie z rzedu. Mysle, ze na 2 latka bedziemy juz miec komplet.
Myslalam ostatnio, ze ma kropke czarna na jednej czworce, ale na szczescie znika po umyciu zabkow, wiec pewnie jej sie tam jedzonko lubi zatrzymywac.
Myslalam ostatnio, ze ma kropke czarna na jednej czworce, ale na szczescie znika po umyciu zabkow, wiec pewnie jej sie tam jedzonko lubi zatrzymywac.
reklama
sandra1982
Jak tam stan uziebienia? ;-):-)
U nas 13 sztuk (w tym 1 trojka niedawno sie przebila), pozostale 3 trojki sie przebijaja
Mam pytanie odnosnie past: jakich teraz uzywacie? Mam teraz dla Sary Colgate 0-2lata, no i zorientowalam sie, ze przeciez my juz po 2.urodzinach ;-)i ze moze ta co mamy jest juz za slaba
U nas 13 sztuk (w tym 1 trojka niedawno sie przebila), pozostale 3 trojki sie przebijaja
Mam pytanie odnosnie past: jakich teraz uzywacie? Mam teraz dla Sary Colgate 0-2lata, no i zorientowalam sie, ze przeciez my juz po 2.urodzinach ;-)i ze moze ta co mamy jest juz za slaba
Podziel się: