reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Natek gratulacje!!
udało mi się policzyć Ali zęby, piątek ni hu hu, nawet dziąsła wklęśnięte, chyba sobie poczekam na te piątki:tak:
Bedytko, jak Ci sie udala ta sztuka? ;-):-) Tez bym chetnie Sarze zliczyla zebole, ale nie ma bata, nie pozwala sobie zajrzec do paszczy :-p

reklama
Bedytko, jak Ci sie udala ta sztuka? ;-):-) Tez bym chetnie Sarze zliczyla zebole, ale nie ma bata, nie pozwala sobie zajrzec do paszczy :-p
podejście było pedagogiczne;-) zaczęłam od: "powiedz aaaa" a skończyłam na "pokaż zęby" i chwaliłam "jak ślicznie";-) i takim sposobem widziałam wszystkie zębole, bez wkładania paluchów do buzi:-p

Bedytko, bo Alutka to grzeczna dziewczynka, ktora slucha mamy :tak:;-):-)
Z Sara mi to nie przejdzie, a jak wczoraj wlozylam jej palec do buzi, zeby policzyc zebole to mnie uzarla czworkami tak, ze myslalam, ze mi paznokiec zgniotla :baffled::-p

Oj, Pszczola tez mnie nie raz uzarla, jak chcialam jej przeegzaminowac paszcze:tak: Ale teraz sama pokazuje uzebienie wkladajac palce wskazujace w kaciki ust i rozciagajac je na boki:baffled::-D

A w ogole to piatki jej zaczynaja rosnac:baffled: na dole za czworkami dziasla czerwone i spuchniete, apetyt jej sie pogorszyl i troche robi kupy luzniejsze. No i upierdliwa sie zrobila odrobine...

A u nas dalej nie wiem ile na stanie :-p Bo drugi raz ryzykowac nie bede :-p

No i nie wiem co mam robic, bo Sara nie pozwala sobie zebow umyc, tylko "ja ja", czyli ze chce sama i za cholere nie odda mi szczoteczki :baffled: Zawsze bylo tak, ze najpierw ja jej dokladnie mylam, a potem ona juz bardziej w ramach zabawy szorowala, a teraz ni ch..., sama i sama :baffled:

reklama
ja tez nie liczylam zebow ale jutro policze napewno :D

jak otwierala paszczke to byla przerwa w zebkach.. nie bylo trojek ktore teraz wychodza wszystkie naraz :D wiec bedzie juz pelna buzka zebkow :D:D:D

Do góry