reklama
Jak tam stan uziebienia? ;-):-)
Mam pytanie odnosnie past: jakich teraz uzywacie? Mam teraz dla Sary Colgate 0-2lata, no i zorientowalam sie, ze przeciez my juz po 2.urodzinach ;-)i ze moze ta co mamy jest juz za slaba
U nas na stanie 16 sztuk, co do past to używamy Ziajki. Sandra myślę, że colgate jest ok. bo w tej chwili to dzieciaki większość pasty połykają
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No wlasnie poprzednio mialam Elmex, ale jak musialam kupic nowa to akurat nie bylo, wiec wzielam Colgate - chyba wroce do Elmexu
Piekne usmiechy maja Alutka i Wojtek :-):-)
A jak Wojtek i aparat? Zdjeli mu ta gore? Robicie dol??
AgaMonika, polecialyscie do przodu z zabkami ;-) :-)
Piekne usmiechy maja Alutka i Wojtek :-):-)
A jak Wojtek i aparat? Zdjeli mu ta gore? Robicie dol??
AgaMonika, polecialyscie do przodu z zabkami ;-) :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
u nas tez pasta dla dzieci ktora mozna bezpiecznie polykac :dnarazie tez przy niej zstajemy
komicznie to musi wyglądać:-):-):-)U nas zebow 19, czekamy na ostatnia piatke. A uzywamy od roku Elmexa. Zwlaszcza, ze mamy kubeczek i Jagoda go uwielbia. Szkoda tylko, ze zamiast plukac buzie to polyka wode z kubeczka, a dopiero potem pluje ;-)
Alka pluje bez wody, tylko pianą z pasty, i w zasadzie nie płucze ust po myciu;-)
reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
U nas brakuje juz tylko piatek.
I pasty tez uzywamy z fluorem elmex.
Mati nie plucze i nie pluje. Ale daje mu naprawde minimalne ilosci. No i myjemy przed kazdym spaniem, czyli przed dwoma drzemkami i glownym spaniem. 3 razy.
On myje po swojemu, a ja druga szczoteczka po swojemu ... hehe. Zgrany z nas duet.
I pasty tez uzywamy z fluorem elmex.
Mati nie plucze i nie pluje. Ale daje mu naprawde minimalne ilosci. No i myjemy przed kazdym spaniem, czyli przed dwoma drzemkami i glownym spaniem. 3 razy.
On myje po swojemu, a ja druga szczoteczka po swojemu ... hehe. Zgrany z nas duet.
Podziel się: