reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Gratulacje dla zęboludków :laugh2::-D:laugh2:

U nas chyba 12 sztuk, ale nie jestem pewna, bo z tylu nie daje rady policzyc :-p

No i dalej mamy problem z myciem zebow, bo Sara tylko "sia sia" czyli sama :baffled::-p

reklama
Gratulacje dla zęboludków :laugh2::-D:laugh2:

U nas chyba 12 sztuk, ale nie jestem pewna, bo z tylu nie daje rady policzyc :-p

No i dalej mamy problem z myciem zebow, bo Sara tylko "sia sia" czyli sama :baffled::-p
u mnie to samo i juz widac efekty mycia samemu bo z tylu ma lekko zolte zeby ale inaczej niz sama juz nie wchodzi w gre :no:

u nas dopiero pierwsza trojka wszyla chyba z 6 miesiecy nic sie nie dzialo wiec mamy 13 zeba ;-)

Doliczylam sie - jednak 12 sztuk na stanie - 1,2 i 4-ki :tak::-) Trojek i piatek jak narazie brak, chociaz dziasla sa napuchniete i twarde jak kamienie :blink:

No i pozwolila mi w koncu wczoraj umyc sobie zeby :-)

Oliwier ma komplet do 4 już od pół roku, ale właśnie wyłażą mu na dole 5 i od 3 dni gorączkuje, czego wcześniej nie było. Czy Wasze pociechy też gorączkowały przy ząbkowaniu/ ciekawa jestem ile dni to może potrwać, bo już mam dosyć :szok:

Sara ma 12 sztuk - wg bilansu - czyli jednak moje obliczenia byly ok :-p;-):-)

Ola (witaj tak w ogole po przerwie :-)), Sara miala lekki stan podgoraczkowy przy 4-kach bodajze i brak apetytu przez jakies 2 tygodnie - do momentu przebicia sie zabkow :tak:

Bedytka, to jeszcze 2 i bedzie komplecik :-):tak::-)

U nas podobnie jak u Bedyty 18 zabkow, a moze i 19 bym sie doliczyla... Ostatnie dwie piatki w kazdym razie tez na dniach.

Ola, nasza Jagoda prawie nie goraczkuje, ale za to strasznie sie przeziebia, co wychodzi jej zabek jeden to mamy przeziebienie i to dosc duze...

ola może gorączkować dopóki ząbek się nie przebije:tak:
a ja koniecznie do dentysty z Alką muszę, mam wrażenie że w 4 ma dziury:shocked2:
a no i swoją piękną 1 ubiła, lekko na szczęście, chyba będzie to samo co z Wojtkiem, ten już wszystkie jedynki pokaleczył...

reklama
U nas właśnie przebiła się dolna 3 czyli na stanie 13 sztuk:-)
Ola, Ala jak narazie przy żadnym ząbku nie gorączkowała, więc Ci nie doradze.

Do góry