reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

reklama
U nas 5 zebow jak narazie :sorry2: (wszystkie jedynki i 1 czworka). Widze, ze wychodza dwojki (ale pewnie to potrwa) i druga dolna czworka.

Gratulacje dla wszystkich zeboludkow :tak::-)

gratulujemy nowych zębolów:tak:
u nas zawsze mała myje zeby razem ze mna albo z K. a od 2dni, nie chce swojej szczoteczki tylko nasze:baffled:wrzask jest okrutny bo ona chce!!!chyba jej kupie duzą miekką szczoteczke:-p

ije mado no gratuluje ! prosze jak corcia dba slicznie o zabki! a powiedz normalnie w lazience myje Amelka zabki? trzymacie ja czy sadzacie jakos ?

u nas wstyd sie przyznac ale jeszcze nie mylam malej zabkow.. najwyzsza pora zeby jej kupic szczoteczke i paste :D

Domiska, Sara narazie myje zabki sama woda i tylko raz dziennie, ale wyglada to tak, ze jak ja wieczorem myje zeby to mala sama domaga sie, zebym podala jej szczoteczke :-) Stoi obok mnie i szoruje :-) Jak koncze to czasami musze Sarze wyrwac szczoteczke, zeby mi ja oddala, bo tak uwielbia szczotkowac sobie zabki i dziaselka :-)

ja myje Oliwce zabki pasta do zebow, a potem ona probuje sobie szczotkowac.
Sandra ja tez musze Oliwce wyrywac szczoteczke bo sama by mi nie oddala :-D

o no wlasnie u nas tez sa te cale pasty dla dzieci smakowe- ktore rzekomo moga polykac..
ale najpierw musze jakies "stanowisko pracy" przygotowac :D nie wiem czy mam przyniesc krzeslko to od jedzenia czy na ziemi ja po prostu w lazience postawic :D

reklama
Domiska, na stojaco - niech sie przyzwyczaja :-);-)Na wszelki wypadek usun tylko ewentualne dywaniki, zeby ich pasta nie poplula. Ja nie mam tego problemu, bo jak juz pisalam, Sara myje narazie zabki sama woda.

Do góry