reklama
Patowi zeby wychodza jak chca. Wyszedl mu kawalek jednej czworki, a teraz trojka sie przebija, jutro juz pewnie bedzie. Ja tu czekalam na reszte czworek, a tu Ci taka niespodzianka.
Bedyta na kazdym zdjeciu widac swiecace sie zabki Alusi bo ona sie wiecznie pieknie usmiecha.
Bedyta na kazdym zdjeciu widac swiecace sie zabki Alusi bo ona sie wiecznie pieknie usmiecha.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Alutka to wesola dziewcyznka, wiec chyba smutnych zdjec nie ma :-)Wama bo ja tylko wesołe zdjęcia wklejam:-):-):-)
to chyba dobry wątek
nas chyba czeka wada zgryzu:-( mała non stop trzyma jęzor na wierzchu, jak czyta albo cos ogląda lub jest czyms zafascynowana to obowiązkowo wywalony na zewnątrz, jak byłam u stomatologa to pytała o to ale Ami jeszcze wtedy nie wietrzyła go cały dzień
nie wiem jak ja tego oduczyc
nas chyba czeka wada zgryzu:-( mała non stop trzyma jęzor na wierzchu, jak czyta albo cos ogląda lub jest czyms zafascynowana to obowiązkowo wywalony na zewnątrz, jak byłam u stomatologa to pytała o to ale Ami jeszcze wtedy nie wietrzyła go cały dzień
nie wiem jak ja tego oduczyc
dominique.p
Fanka BB :)
mada - wiele dzieci tak robi. Mysle, ze jej przejdzie
A Pszczółce dzisiaj w nocy przebila sie pierwsza trojka - lewa dolna, wiec ma juz13 zebow:-)
A Pszczółce dzisiaj w nocy przebila sie pierwsza trojka - lewa dolna, wiec ma juz13 zebow:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, tak jak Dominique pisze - pewnie Ami wyrosnie z takiego nawyku Niczym sie nie przejmuj!
Dominique, gratulacje dla Pszczolki!
Dominique, gratulacje dla Pszczolki!
reklama
Podziel się: