reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
u nas tez12 zabkow a teraz widze ze beda szly trojki .. mam nadzieje ze nadal nie bedzie za duzo bolu ! :-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas 5 zebow jak narazie (wszystkie jedynki i 1 czworka). Widze, ze wychodza dwojki (ale pewnie to potrwa) i druga dolna czworka.
Gratulacje dla wszystkich zeboludkow :-)
Gratulacje dla wszystkich zeboludkow :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ije mado no gratuluje ! prosze jak corcia dba slicznie o zabki! a powiedz normalnie w lazience myje Amelka zabki? trzymacie ja czy sadzacie jakos ?
u nas wstyd sie przyznac ale jeszcze nie mylam malej zabkow.. najwyzsza pora zeby jej kupic szczoteczke i paste
u nas wstyd sie przyznac ale jeszcze nie mylam malej zabkow.. najwyzsza pora zeby jej kupic szczoteczke i paste
sandra1982
Domiska, Sara narazie myje zabki sama woda i tylko raz dziennie, ale wyglada to tak, ze jak ja wieczorem myje zeby to mala sama domaga sie, zebym podala jej szczoteczke :-) Stoi obok mnie i szoruje :-) Jak koncze to czasami musze Sarze wyrwac szczoteczke, zeby mi ja oddala, bo tak uwielbia szczotkowac sobie zabki i dziaselka :-)
sandra1982
Nocka, a jakiej pasty uzywasz? Nie polyka jej mala?ja myje Oliwce zabki pasta do zebow, a potem ona probuje sobie szczotkowac
Domiska
Sierpniowa Mama'06
o no wlasnie u nas tez sa te cale pasty dla dzieci smakowe- ktore rzekomo moga polykac..
ale najpierw musze jakies "stanowisko pracy" przygotowac nie wiem czy mam przyniesc krzeslko to od jedzenia czy na ziemi ja po prostu w lazience postawic
ale najpierw musze jakies "stanowisko pracy" przygotowac nie wiem czy mam przyniesc krzeslko to od jedzenia czy na ziemi ja po prostu w lazience postawic
reklama
sandra1982
Domiska, na stojaco - niech sie przyzwyczaja :-);-)Na wszelki wypadek usun tylko ewentualne dywaniki, zeby ich pasta nie poplula. Ja nie mam tego problemu, bo jak juz pisalam, Sara myje narazie zabki sama woda.
Podziel się: