Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wychodzi na to że zabkuje?Po godzinnej walce że spaniem udało się. Dobrze że mamy piosenkę która go usypia. Oczywiście meczylismy się godzine ale za Chiny nie pojdzie dziś spać w swoim łóżeczku. Dopiero u mnie na łóżku usnal. A ja biorę się za robienie mu obiadku.
jestem mamą 3 córek i czerpię ze swojego macierzyństwa ogromną radość. Jak masz ochotę odezwij się tu czy u mnie na blogu postaram się coś doradzić, jakoś pomóc..Dziewczyny mam dosc swojego dziecka.Tesknie za praca za swobodnym życiem. Czy to depresja poporodowa ? Chce stąd uciec... mam dość.. nieznosze jego placzu, skamlenia, humorów,
...
jestem mamą 3 córek i czerpię ze swojego macierzyństwa ogromną radość. Jak masz ochotę odezwij się tu czy u mnie na blogu postaram się coś doradzić, jakoś pomóc..
Poczekaj jak zacznie gonić i nie będzie można go spuścić z oka.Ja aktualnie jestem na etapie że non stop chodzę i zbieram zabawki z podłogi lub garnki które mi wywala w kuchni z polek albo robię coś do jedzenia a on mnie trzyma za nogę i się drze.Bedzie dobrze , dzieci strasznie szybko rosna.Ja sie pocieszam tym że jeszcze trochę i mały pójdzie do przedszkolaHmmm to ja proszę o poradę. Jak znaleźć siły, gdy nie mam kiedy się wyspać, bo 2miesięczne dziecko co 3 godziny chce jeść, a je godzinę + 30min na pieluchę i usypianie cyckiem. A w dzień wisi na cycu co 1,5 h.
A ile ma?Poczekaj jak zacznie gonić i nie będzie można go spuścić z oka.Ja aktualnie jestem na etapie że non stop chodzę i zbieram zabawki z podłogi lub garnki które mi wywala w kuchni z polek albo robię coś do jedzenia a on mnie trzyma za nogę i się drze.Bedzie dobrze , dzieci strasznie szybko rosna.Ja sie pocieszam tym że jeszcze trochę i mały pójdzie do przedszkola
16 miesiecyA ile ma?