reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

ojjj Kamica podejrzewam że cały rarytas jest Nam obcy a chęcią byśmy cos takiego spałaszowały ojjj z chęcią! :tak:

reklama
mogę się podzielic bo juz nie mieszczę :-p
tym bardziej że przed jego powrotem z pracy wciagnęłam 9 placków ziemniaczanych z maslaneczka :-p
i jestem pełna jak balon :-p

Kamcia, Ty to masz dobrze z tym mężem. Mój co jedynie z pracy może mi przynieść jakiś zderzak czy błotnik :-D. Z drugiej jednak strony pękłabym , gdyby mi takie smakowitości przynosił, no chyba że to jest sekret Twojej szczupłej sylwetki :confused:

hehe matusia szczerze to powiem Ci ze nie wiem co jest sposobem na ta moja szczupłą sylwetkę :-p
ale się ciesze że nie tyje od takiego żarełka :-)

Czasami brakuje mi pomysłów co zrobić na obiad. Może mogłybyśmy pisać każdego dnia co mamy na obiad i jednocześnie być dla siebie inspiracją nawzajem:-) czyt.zgapiać od siebie :-D
Jeżeli uznacie temat za zbędny to poproszę Kamcię o skasowanie:)

To może ja zacznę.
Dzisiaj robię pizzę domowej roboty , a Martysia ma zupkę jarzynową z makaronem <bez mięska bo mięso wczoraj wcinała>+ żółtko:)

basiek - wg mnie bdb temat, bo czasem pomysłów brak

U nas dziś szybki obiad - kuskus z warzywami. Zochna dostanie jarzynkę z buraczkiem, kurczakiem i 1/2 zółtka.

Basiekkk wydaje mi się,że mamy od tego temat "Mam apetyt..." nie ma sensu dublować tematu,skoro tamten stoi nie ruszany.

Ale w mam apetycie piszemy o apetycie i przepisach, a nie o tym co mamy na obiad każdego dnia;-).
Ale jak chcecie , napiszę w takim razie do Kamci PW, żeby usunęła ten temat.

reklama
Basiekk ale nic nie stoi na przeszkodzie,żeby i o obiadach pisać,przecież nie raz to robiłyśmy:tak:

Do góry