reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

ojjj Kamica podejrzewam że cały rarytas jest Nam obcy a chęcią byśmy cos takiego spałaszowały ojjj z chęcią! :tak:

reklama
mogę się podzielic bo juz nie mieszczę :-p
tym bardziej że przed jego powrotem z pracy wciagnęłam 9 placków ziemniaczanych z maslaneczka :-p
i jestem pełna jak balon :-p

Kamcia, Ty to masz dobrze z tym mężem. Mój co jedynie z pracy może mi przynieść jakiś zderzak czy błotnik :-D. Z drugiej jednak strony pękłabym , gdyby mi takie smakowitości przynosił, no chyba że to jest sekret Twojej szczupłej sylwetki :confused:

hehe matusia szczerze to powiem Ci ze nie wiem co jest sposobem na ta moja szczupłą sylwetkę :-p
ale się ciesze że nie tyje od takiego żarełka :-)

Czasami brakuje mi pomysłów co zrobić na obiad. Może mogłybyśmy pisać każdego dnia co mamy na obiad i jednocześnie być dla siebie inspiracją nawzajem:-) czyt.zgapiać od siebie :-D
Jeżeli uznacie temat za zbędny to poproszę Kamcię o skasowanie:)

To może ja zacznę.
Dzisiaj robię pizzę domowej roboty , a Martysia ma zupkę jarzynową z makaronem <bez mięska bo mięso wczoraj wcinała>+ żółtko:)

basiek - wg mnie bdb temat, bo czasem pomysłów brak

U nas dziś szybki obiad - kuskus z warzywami. Zochna dostanie jarzynkę z buraczkiem, kurczakiem i 1/2 zółtka.

Basiekkk wydaje mi się,że mamy od tego temat "Mam apetyt..." nie ma sensu dublować tematu,skoro tamten stoi nie ruszany.

Ale w mam apetycie piszemy o apetycie i przepisach, a nie o tym co mamy na obiad każdego dnia;-).
Ale jak chcecie , napiszę w takim razie do Kamci PW, żeby usunęła ten temat.

reklama
Basiekk ale nic nie stoi na przeszkodzie,żeby i o obiadach pisać,przecież nie raz to robiłyśmy:tak:

Do góry