reklama
jolek to jak wyślesz M po loda, to powiedz mu żeby podskoczył do mnie po maślankę rzut beretem
he he ok... o ile on się ruszy
mandrzejczuk
Fanka BB :)
zebym sama nie miala tej maslanki w lodowce to chetnie bym ja odkupila
ja dzis ugotowalam zupke ogorkowa mniam mniam jaka kwasniutka ugotowalam warzywka na salatke sledziowa i w piekarniku siedzi ciasto wisniowo-smietanowe. Ciekawa jestem czy mi wyjdzie, bo ciasta zazwyczaj mi nie wychdza....
ja dzis ugotowalam zupke ogorkowa mniam mniam jaka kwasniutka ugotowalam warzywka na salatke sledziowa i w piekarniku siedzi ciasto wisniowo-smietanowe. Ciekawa jestem czy mi wyjdzie, bo ciasta zazwyczaj mi nie wychdza....
Hope
podwójna mama :-)
A ja wam powiem co dzisiaj kupiłam, ha. Młodą kapustkę! I jutro zjemy z młodymi ziemniakami i koperkiem. Ha
Ale mam wściekłą ochotę na włoski deser lodowy z Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu... Lody, owoce, bita śmietana, polewy...
Ale mam wściekłą ochotę na włoski deser lodowy z Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu... Lody, owoce, bita śmietana, polewy...
Ha,,, Ja taki deser mogę mieć na co dzień, bo do lodziarni w której pracowałam mam kawałeczek (jest to włoska lodziarnia- więc wiadomo- lody mają najlepsze) i nawet mogę sama sobie taki ułożyć albo nawet przygotować....
Wybiorę się tam jutro...
Wybiorę się tam jutro...
reklama
Podziel się: