reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

oddam kultową forumową maślankę o smaku pieczonego jabłka..Kupiłam dwie bo miała być pyszna, a zamoczyłam ryjek w szklance i bleee.... :sorry:

reklama
zebym sama nie miala tej maslanki w lodowce to chetnie bym ja odkupila :-D
ja dzis ugotowalam zupke ogorkowa mniam mniam jaka kwasniutka :tak: ugotowalam warzywka na salatke sledziowa i w piekarniku siedzi ciasto wisniowo-smietanowe. Ciekawa jestem czy mi wyjdzie, bo ciasta zazwyczaj mi nie wychdza....

ciasto z wiśniami to bym zjadła.. kwaśne lubimy mniam:)

W piekarniku zapiekanki z pieczarkami z górą sera
a jutro zrobię szczawiową, już sie podniecam na samą myśl:-D

A ja wam powiem co dzisiaj kupiłam, ha. Młodą kapustkę! I jutro zjemy z młodymi ziemniakami i koperkiem. Ha :-p

Ale mam wściekłą ochotę na włoski deser lodowy z Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu... Lody, owoce, bita śmietana, polewy...

Ha,,, Ja taki deser mogę mieć na co dzień, bo do lodziarni w której pracowałam mam kawałeczek (jest to włoska lodziarnia- więc wiadomo- lody mają najlepsze) i nawet mogę sama sobie taki ułożyć albo nawet przygotować....
Wybiorę się tam jutro...

reklama
Do góry