reklama
marzena9
Fanka BB :)
Miałam tak samo. Musiałam wrąbać kilka kanapek z wędliną i ogórkiem kiszonym bo bym padła. A potem jeszcze plecionkę drożdżową z masłem. Zamiast cytryny powinni pozwolić ogórka kiszonego sobie zabrać do zagryzania Jutro odbieram wyniki i ciekawe co mi napiszą
sylwia_
zaraz zabieram sie za placki ziemniaczane z sosem grzybowym.
gag
jaipur....dzięki za info...truskaweczki juz zakupione - były w kauflandzie
o nieeeeeeee!!!!! bra...Ty brzucholku jeden;-) - jak mogłas wspomnieć pizze z piccollo!!!!!!!! mam prawie 300 km do mojego ukochanego Toronto :---( nie wybacze!!!!;-)za karę bedziesz musiała spakować z dziesięć takich i mi podesłac kurierem byle szybko! ;-)
a teraz pozostaje mi jedynie grucha i monte....
dziewuszki ale pyszności w temacie, aż ślinka leci my byliśmy dziś na obiadku u mamy, która zapodała kluski ziemniaczane ze szpyrkami , twarogiem i kapustką później, po powrocie do domku odwiedzili nas przyjaciele, czyli był kolejny powód do jedzenia i tym razem były to kebaby i pizza ( z piccollo, ilonka napewno wie o jaką chodzi ) udało mi się troszku pohamować i zamiast kebaba wchlonęłam bułeczkę z surowką, zostawiając pół bułki i trzy kęsy pizzy od M- choc było trudno nie wziąć więcej ) ale pilnuje sie, bo cos jest nie tak z moim tyciem ostatnio,1 kg w ciągu tygodnia to masakra, tym bardziej, że jadlam mniej niz zwykle ;/
o nieeeeeeee!!!!! bra...Ty brzucholku jeden;-) - jak mogłas wspomnieć pizze z piccollo!!!!!!!! mam prawie 300 km do mojego ukochanego Toronto :---( nie wybacze!!!!;-)za karę bedziesz musiała spakować z dziesięć takich i mi podesłac kurierem byle szybko! ;-)
a teraz pozostaje mi jedynie grucha i monte....
e tam, mnie pizza nie ciągnie ostatnio.Może dlatego ,że moge mało zjeść, więc co za radocha zjeść 2 kawałki kiedy czlowiek pamięta jak kiedyś zjadało się całą..
Dzisiaj rosół z kołdunami, na drugie mielońce ,z ziemniaczkami i buraczki.
Ale nie wiem czy zjem , bo na razie udało mi się tylko banana zjeść i pół bułki, bo mnie żoładek boli.Chyba junior coś zdziałał.
Dzisiaj rosół z kołdunami, na drugie mielońce ,z ziemniaczkami i buraczki.
Ale nie wiem czy zjem , bo na razie udało mi się tylko banana zjeść i pół bułki, bo mnie żoładek boli.Chyba junior coś zdziałał.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
My mieliśmy gołąbki bez zawijania na dwa dni i już na nie patrzeć nie mogę. Napaliłam się jak dzik na żołędzie na nutellę i mi nie smakuje
A jutro robię gulasz z serduszek.
Salsera ten sernik chałwowy brzmi cudnie, chyba się skuszę, szczególnie, że chałwę uwielbiam.
A jutro robię gulasz z serduszek.
Salsera ten sernik chałwowy brzmi cudnie, chyba się skuszę, szczególnie, że chałwę uwielbiam.
Ostatnia edycja:
Podziel się: