reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Kamcia, nie, ale myślę że jeśli lubisz ze spodem to spokojnie można jakiś dodać. Ale ciacho kroi się dobrze, nie rozpada sie, więc nie jest to konieczne.

reklama
po tej glukozie jestem tak głodna,że zjadlam 3 bułki i jeszcze nienasycona ;/ zaraz chyba koktajl z truskawek zrobię bo zwariuję ;))

Miałam tak samo. Musiałam wrąbać kilka kanapek z wędliną i ogórkiem kiszonym bo bym padła. A potem jeszcze plecionkę drożdżową z masłem. Zamiast cytryny powinni pozwolić ogórka kiszonego sobie zabrać do zagryzania :D Jutro odbieram wyniki i ciekawe co mi napiszą :)

Zupa grzybowa właśnie się ugotowała, śniła mi się w nocy, a teraz nie mam już na nią ochoty to chyba przez te naleśniki na śniadanie.

jaipur....dzięki za info...truskaweczki juz zakupione - były w kauflandzie

dziewuszki ale pyszności w temacie, aż ślinka leci ;) my byliśmy dziś na obiadku u mamy, która zapodała kluski ziemniaczane ze szpyrkami , twarogiem i kapustką ;) później, po powrocie do domku odwiedzili nas przyjaciele, czyli był kolejny powód do jedzenia i tym razem były to kebaby i pizza ( z piccollo, ilonka napewno wie o jaką chodzi ;)) udało mi się troszku pohamować i zamiast kebaba wchlonęłam bułeczkę z surowką, zostawiając pół bułki i trzy kęsy pizzy od M- choc było trudno nie wziąć więcej ;)) ale pilnuje sie, bo cos jest nie tak z moim tyciem ostatnio,1 kg w ciągu tygodnia to masakra, tym bardziej, że jadlam mniej niz zwykle ;/

:szok::szok::szok: o nieeeeeeee!!!!! bra...Ty brzucholku jeden;-) - jak mogłas wspomnieć pizze z piccollo!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam prawie 300 km do mojego ukochanego Toronto :-:)-:)-( nie wybacze!!!!;-)za karę bedziesz musiała spakować z dziesięć takich i mi podesłac kurierem :-D byle szybko! ;-)

a teraz pozostaje mi jedynie grucha i monte....

e tam, mnie pizza nie ciągnie ostatnio.Może dlatego ,że moge mało zjeść, więc co za radocha zjeść 2 kawałki kiedy czlowiek pamięta jak kiedyś zjadało się całą..

Dzisiaj rosół z kołdunami, na drugie mielońce ,z ziemniaczkami i buraczki.
Ale nie wiem czy zjem , bo na razie udało mi się tylko banana zjeść i pół bułki, bo mnie żoładek boli.Chyba junior coś zdziałał.

gag z miłą chęcia ci prześlę ;) tyle, że mogą byc już zimne ;)
Ale fakt, że pizza z piccollo od lat taka sama i od lat przepyszna ;) nie ma sobie równych ;))

reklama
My mieliśmy gołąbki bez zawijania na dwa dni i już na nie patrzeć nie mogę. Napaliłam się jak dzik na żołędzie na nutellę i mi nie smakuje :baffled:

A jutro robię gulasz z serduszek.

Salsera ten sernik chałwowy brzmi cudnie, chyba się skuszę, szczególnie, że chałwę uwielbiam.

Ostatnia edycja:
Do góry