reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Wyczytałam na gadu że dzisiaj jest MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ PIZZY więc może pizza na obiadek. Ja też nie mam pomysłu i chyba uczczę ten dzień :)

reklama
U mnie dziś z braku weny były kupione pierogi z truskawkami... a wczoraj mieliśmy rybkę, pieczone ziemniaczki i suróweczkę z marchwi i selera... Trzeba jeszcze coś na jutro wymyślić...

A ja z braku siły szybki obiadek robię nóżki kurczaka smażone z ziemniakami i fasolką szparagową, szybkie smaczne i na 2 dni:-)

he he koktajl truskawkowo bananowy to ja w dzień piłam, a na obiad pizza z biedronki:) ale już myślę co na jutro na obiad:/

Ja właśnie wymyśliłam co jutro na obiadek zrobię: duszone lekko zapiekane żeberka, gotowane kartofelki a do tego marynowane grzybki... hmmmmm.... już nie mogę się doczekać....
A teraz popijam sobie mleczko z miodkiem, może pomoże na te moje choroby wszelkiej maści i rodzaju....;-)

reklama
Ale ja to chyba jutro naleśniki zrobię na obiadek i też na dwa dni będzie bo jak mam już smażyć te placki to już ich więcej zrobię i z głowy będzie:)

Do góry