reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Rozważam ta kwestie. Mam czas podjąć decyzje do 18 stycznia.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Peugeotka36 napisz mi czy miałaś zakładany cewnik przy cc? Zakładam, że raczej tak, czy jest to bolesne przy zakładaniu i usuwaniu?
Tak nic nie boli bo juz wtedy masz znieczulenie w kregoslup i nic nie czyjesz pas dol)
Sciagaja zaraz po zszyciu
Nic sie nie boj
Boli tylko jak znieczulenie svhodzi a rana jest i chodzisz skulona w pol z bolu ale tydz i smigaszz
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Rozważam ta kwestie. Mam czas podjąć decyzje do 18 stycznia.
Link do: Cesarskie cięcie - czy jest najlepszym rozwiązaniem? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Wisna co u Ciebie dawno się nie odezwałaś chyba że ja przegapilam@Zasmucona serdeczne gratulacje! Cudownie, że Ci się udało. To daje nadzieję.
Kochana co u Ciebie?A jakoś tak...wiecie jak to jest -człowiek z jednej strony by całemu światu wykrzyczał a z drugiej -boję się zapeszyć...
Na razie to taka radość wymieszana ze strachem...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
wisna
Fanka BB :)
@Zasmucona u mnie nic nowego. Pisałam, że w grudniu miałam ciążę biochemiczną. Pozytywny test ciążowy, ale beta niska, choć ciążowa 6. Dwa dni potem przyszło krwawienie. No i po ciąży. W tym cylku nie wiem. Robiłam wczoraj test, ale negatywny. Mam jeszcze trochę nadziei bo okres mam mieć w przyszły czwartek. I jak się nie uda, odpuszczamy. Ja bym jeszcze popróbowała z trzy miesiące, ale mąż jest przeciwko. Ale mocno trzymam kciuki za wasze ciążowe brzuszki.
Kurcze szkoda ale moze ci sie uda ja w pierwszym cyklu bylam na 100 procent pewna i nici z tego a później zdecydowalismy ze próbujemy do konca roku kupiłam nawet 3 paczki pigulek bo bylam pewna ze ten cykl był stracony i szok. Mam nadzieję że się uda i życzę Ci tego trzymam kciuki.@Zasmucona u mnie nic nowego. Pisałam, że w grudniu miałam ciążę biochemiczną. Pozytywny test ciążowy, ale beta niska, choć ciążowa 6. Dwa dni potem przyszło krwawienie. No i po ciąży. W tym cylku nie wiem. Robiłam wczoraj test, ale negatywny. Mam jeszcze trochę nadziei bo okres mam mieć w przyszły czwartek. I jak się nie uda, odpuszczamy. Ja bym jeszcze popróbowała z trzy miesiące, ale mąż jest przeciwko. Ale mocno trzymam kciuki za wasze ciążowe brzuszki.
reklama
Podziel się: