reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Peugeotka36 napisz mi czy miałaś zakładany cewnik przy cc? Zakładam, że raczej tak, czy jest to bolesne przy zakładaniu i usuwaniu?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak nic nie boli bo juz wtedy masz znieczulenie w kregoslup i nic nie czyjesz pas dol;))
Sciagaja zaraz po zszyciu
Nic sie nie boj
Boli tylko jak znieczulenie svhodzi a rana jest i chodzisz skulona w pol z bolu ale tydz i smigaszz

@Zasmucona u mnie nic nowego. Pisałam, że w grudniu miałam ciążę biochemiczną. Pozytywny test ciążowy, ale beta niska, choć ciążowa 6. Dwa dni potem przyszło krwawienie. No i po ciąży. W tym cylku nie wiem. Robiłam wczoraj test, ale negatywny. Mam jeszcze trochę nadziei bo okres mam mieć w przyszły czwartek. I jak się nie uda, odpuszczamy. Ja bym jeszcze popróbowała z trzy miesiące, ale mąż jest przeciwko. Ale mocno trzymam kciuki za wasze ciążowe brzuszki.

@Zasmucona u mnie nic nowego. Pisałam, że w grudniu miałam ciążę biochemiczną. Pozytywny test ciążowy, ale beta niska, choć ciążowa 6. Dwa dni potem przyszło krwawienie. No i po ciąży. W tym cylku nie wiem. Robiłam wczoraj test, ale negatywny. Mam jeszcze trochę nadziei bo okres mam mieć w przyszły czwartek. I jak się nie uda, odpuszczamy. Ja bym jeszcze popróbowała z trzy miesiące, ale mąż jest przeciwko. Ale mocno trzymam kciuki za wasze ciążowe brzuszki.
Kurcze szkoda ale moze ci sie uda ja w pierwszym cyklu bylam na 100 procent pewna i nici z tego a później zdecydowalismy ze próbujemy do konca roku kupiłam nawet 3 paczki pigulek bo bylam pewna ze ten cykl był stracony i szok. Mam nadzieję że się uda i życzę Ci tego trzymam kciuki.

reklama
Do góry