Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Nic nie szkoda[emoji4]jeszcze potrzymam nie zaszkodzi[emoji6]Szkoda prądu za kciuki za mnie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie szkoda[emoji4]jeszcze potrzymam nie zaszkodzi[emoji6]Szkoda prądu za kciuki za mnie
Ja tez myslalam ,ze jakos w tym miesiacu sie uda a tu nic lipaCudownie się czułam osłodziła mi biel testu
Dziękuję!! ❤❤❤Nic nie szkoda[emoji4]jeszcze potrzymam nie zaszkodzi[emoji6]
Ja byłam pewna, że to ten cykl... niestety pomyliłam się...Ja tez myslalam ,ze jakos w tym miesiacu sie uda a tu nic lipa
Dziękujemy
Nawet mi nie przypominaj, bo już na samą myśl w gacie ze strachu robie.[emoji4] Budzę się w nocy, latam do toalety, coś mnie zaboli to już wpadam w panikę i wtedy nakręcam się jeszcze bardziej...ta końcówka mnie wykonczy psychicznie...im człowiek starszy tym glupszy[emoji6]podchodzi do wszystkiego zupełnie inaczej w moim przypadku inaczej znaczy: panika[emoji38]Gratulacje i zdrowka!!! Rozumiem sn?
Teraz kolej chrzaszcz hope i ja [emoji16][emoji16][emoji110][emoji4]chyba
U nas sn mam nadz ze Franco bedzie chcial
Nawet mi nie przypominaj, bo już na samą myśl w gacie ze strachu robie.[emoji4] Budzę się w nocy, latam do toalety, coś mnie zaboli to już wpadam w panikę i wtedy nakręcam się jeszcze bardziej...ta końcówka mnie wykonczy psychicznie...im człowiek starszy tym glupszy[emoji6]podchodzi do wszystkiego zupełnie inaczej w moim przypadku inaczej znaczy: panika[emoji38]
Tak sn.Byl to najciezszy mój poród. Jestem filigranowa dwie pierwsze dziewczynki ważył 2800 ,3200 a Ola 3500 i było to już dla mnie stanowczo za dużo. Poród trwał 9godzin 40minut.Gdyby nie mój partner nie dałabym rady.Gratulacje i zdrowka!!! Rozumiem sn?
Teraz kolej chrzaszcz hope i ja [emoji16][emoji16][emoji110][emoji4]chyba
U nas sn mam nadz ze Franco bedzie chcial
Tak sn.Byl to najciezszy mój poród. Jestem filigranowa dwie pierwsze dziewczynki ważył 2800 ,3200 a Ola 3500 i było to już dla mnie stanowczo za dużo. Poród trwał 9godzin 40minut.Gdyby nie mój partner nie dałabym rady.
Trzymam kciuki za Was kochane