GRATULACJE szczęśliwa mamusiu.Witajcie kochane.
Śpieszę z cudowną informacją.02.01.2018 0 godz.19.46 wadze 3470 g i 52cm przyszła na świat moja córcia Ola.
Od piątku już jesteśmy w domu.Ola zdrowa a ja po ciężkim porodzie dochodzę do siebie.
Pozdrawiamy
reklama
DziękujemyGratulacje! Niech córeczka zdrowo sie chowa!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
DziękujemyGRATULACJE szczęśliwa mamusiu.
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Gratuluje. Szybkiej regeneracji organizmu po porodzie i niech mała chowa się zdrowo.Witajcie kochane.
Śpieszę z cudowną informacją.02.01.2018 0 godz.19.46 wadze 3470 g i 52cm przyszła na świat moja córcia Ola.
Od piątku już jesteśmy w domu.Ola zdrowa a ja po ciężkim porodzie dochodzę do siebie.
Pozdrawiamy
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dziewczyny oswajam się z myślą, że to już koniec. Ostatni pregnyl w lodówce, więc pewnie następny cykl będzie tym ostatnim. Zobaczymy czy pregnyl wróci do aptek.
Trudno, dziecko to nie może być jedyny cel w życiu!!! Muszę się ogarnąć
A z dobrych wiadomości, moja córka zdała wczoraj egzamin na prawo jazdy!! I to za drugim razem ❤❤❤❤❤
A z dobrych wiadomości, moja córka zdała wczoraj egzamin na prawo jazdy!! I to za drugim razem ❤❤❤❤❤
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Kciuki za Ciebie i brawo dla córki[emoji6]A ja dziewczyny oswajam się z myślą, że to już koniec. Ostatni pregnyl w lodówce, więc pewnie następny cykl będzie tym ostatnim. Zobaczymy czy pregnyl wróci do aptek.
A z dobrych wiadomości, moja córka zdała wczoraj egzamin na prawo jazdy!! I to za drugim razem [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
To tak jak moja tylko to bylo 2 lata temu,fajne przezycie superA ja dziewczyny oswajam się z myślą, że to już koniec. Ostatni pregnyl w lodówce, więc pewnie następny cykl będzie tym ostatnim. Zobaczymy czy pregnyl wróci do aptek.
Szkoda prądu za kciuki za mnieKciuki za Ciebie i brawo dla córki[emoji6]
reklama
Cudownie się czułam osłodziła mi biel testuTo tak jak moja tylko to bylo 2 lata temu,fajne przezycie super
Podziel się: