reklama
Czyli gratulować!!!
Piękne kreseczki! Gratuluje i trzymam kciuki za do te wieści [emoji1307][emoji1307]
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Objawy przyjdą. Choc u mnie też nie było objawow, żadnych mdlosci, wymiotów, boli podbrzusza itp. NicZrobilam test przed świętami 2 kreski są a co z tego wyniknie to zobaczymy wizytę mam na 2 stycznia. Objawów jako takich to niemam. Sama juz nie wiem.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Pieknie. [emoji110][emoji106]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zasmucona super gratki!!!!!!
Hope
podwójna mama :-)
@Zasmucona gratuluję serdecznie!
@SocPat walcz, walcz kochana, widzisz, tylko tak może się udać. Warunki masz bardzo dobre, reszta w rękach natury
My byliśmy na połówkowym, potwierdzony synek, nieprawidłowości nie widać, ciąża jak u 20-tki A w nowym roku stuknie mi 40-tka
[/url][/IMG] [url=https://naforum.zapodaj.net/493db205b5df.jpg.html][/URL]
U endo też dobrze, tsh 1,24.
Zatem przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~ i chciałam zauważyć, że za każdym razem, gdy tu zaglądam, pojawiają się nowe dwie kreski, to daje ogromną nadzieję!
@SocPat walcz, walcz kochana, widzisz, tylko tak może się udać. Warunki masz bardzo dobre, reszta w rękach natury
My byliśmy na połówkowym, potwierdzony synek, nieprawidłowości nie widać, ciąża jak u 20-tki A w nowym roku stuknie mi 40-tka
Zatem przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~ i chciałam zauważyć, że za każdym razem, gdy tu zaglądam, pojawiają się nowe dwie kreski, to daje ogromną nadzieję!
Kochana ja w styczniu kończę 41 lat i chyba to już koniec. Przecież jeśli się nie udało w trzy cykle z potwierdzoną owu to raczej się nie uda... Ale jeszcze jeden cykl@Zasmucona gratuluję serdecznie!
[/url][/IMG]
Zaczynam oswajać się z tym. Nie powiem, że obędzie się bez łez, ale przecież nie jestem w stanie nic zrobić.
reklama
@InezkaK @Hope @Zasmucona @Maja75 @leeleeth @Peugeotka36 @Chrząszczyk 1 i wszystkie pozostałe Szczęśliwego Nowego Roku! Dla zafasolkowanych szczęśliwych rozwiązań, a dla nas pozostałych na polu bitwy dwóch tłustych kresek!!!
Kocham Was wszystkie! Nie wiem co bez Was bym zrobiła!
Kocham Was wszystkie! Nie wiem co bez Was bym zrobiła!
Podziel się: