reklama
Beattris
Zaangażowana w BB
Ja tak samo. Dałam sobie czas do końca roku. 41 lat skończę 22 stycznia.Ja za Ciebie również.
Jestem po wizycie u nowego ginekologa. Szanse niewielkie, ale do końca roku walczę. 29 stycznia 41 i definitywny koniec...
I z tą datą kończę starania o dzieciątko.
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Beattris
Zaangażowana w BB
Wierzę Ci....i współczujęJa 29 stycznia... qrwa to takie niesprawiedliwe... wyć mi się chce... ja już wiem, że przegrałam....
Dlatego właśnie nie robię badań rezerwy jajnikowej, żeby całkowicie nie opuściła mnie nadzieja.
Moja mama miała menopauze w wieku 40 lat... [emoji20]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny u mnie tez jakas masakra wspomagam sie juz trzy cykle clo i dupa nie chca rosnąć dzisiaj przyszla @ i od jutro zaczynam clo dwie tabletki dziennie az sie boję i tez sobie obiecalam ze sie nie poddam ale nie mam juz siły przezywac tego wszystkiego od nowa[emoji17] co miesiąc myśleć czy się udało i rozczarowanie ...[emoji15]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Fanka BB :)
Widzę że temat badań na czasie...
ja dziś oddałam 6 próbówek krwi... morfologia, żelazo, gluzkoza, tsh, układ krzepnięcia, poziom wit d 3, kwas foliowy i homocysteina.
Potem chodziłam cały dzień przymulona i poszłam spać, a ja w dzien nigdy nie śpię.
3 ostatnich jeszcze nie ma wyników, a pozostałe są ok - nie mam po raz pierwszy anemii! a żelaza już od lutego nie biorę, więc fajnie. Ale za to biorę lek na obfite @, więc pewnie dzięki temu, że nie tracę tyle krwi jest ok.
Tylko tsh mnie martwi, bo jest bardzo niskie....w grudniu wszystko było ok - 1.16 badałam też ft3, ft4 i przeciwciała. I wszystkie wyniki były w normie...
a teraz TSH 0,296 µIU/ml. Tym razem nie robiłam tych ft i przeciwciał...Czytam co może być przyczyną i w sumie piszą, że guzki w tarczycy, ale guzki mam od zawsze a wyniki hormonów tarczycy zawsze były ok...
I piszą, że tsh może być niskie we wczesnej ciąży...i oczywiście jak dureń teraz będę żyć nadzieją...
Czekam właśnie na @...powinna być na dniach +/- 2 dni
ja dziś oddałam 6 próbówek krwi... morfologia, żelazo, gluzkoza, tsh, układ krzepnięcia, poziom wit d 3, kwas foliowy i homocysteina.
Potem chodziłam cały dzień przymulona i poszłam spać, a ja w dzien nigdy nie śpię.
3 ostatnich jeszcze nie ma wyników, a pozostałe są ok - nie mam po raz pierwszy anemii! a żelaza już od lutego nie biorę, więc fajnie. Ale za to biorę lek na obfite @, więc pewnie dzięki temu, że nie tracę tyle krwi jest ok.
Tylko tsh mnie martwi, bo jest bardzo niskie....w grudniu wszystko było ok - 1.16 badałam też ft3, ft4 i przeciwciała. I wszystkie wyniki były w normie...
a teraz TSH 0,296 µIU/ml. Tym razem nie robiłam tych ft i przeciwciał...Czytam co może być przyczyną i w sumie piszą, że guzki w tarczycy, ale guzki mam od zawsze a wyniki hormonów tarczycy zawsze były ok...
I piszą, że tsh może być niskie we wczesnej ciąży...i oczywiście jak dureń teraz będę żyć nadzieją...
Czekam właśnie na @...powinna być na dniach +/- 2 dni
reklama
Joaszka
Fanka BB :)
@StorAnia kurcze a jakie masz AMH? mi dwóch lekarzy nie kazało badać...podobno fsh było dobre, obraz w usg i licznba pęcherzyków antralnych też nie wskazuje na wygasanie czynności jajników...no owulację mam póki co co miesiąc (tyle, że głównie po niedrożnej stronie...)
Ale teraz robiłam powtórkę i aż boję się odbierać wyniki. Poznam je dopiero na wizycie u gina, bo to w klinice robiłam.
Zobaczę co tym razem wyjdzie i zapytam go znów o AMH...
@InezkaK mi się wydaje, że tu clo to już za słaby lek...
Ale teraz robiłam powtórkę i aż boję się odbierać wyniki. Poznam je dopiero na wizycie u gina, bo to w klinice robiłam.
Zobaczę co tym razem wyjdzie i zapytam go znów o AMH...
@InezkaK mi się wydaje, że tu clo to już za słaby lek...
Podziel się: