reklama
Jezuuu mam tyle roboty, że chwilowo wypadłam z obiegu. Czytam Was w każdej wolnej chwili. Sezon u nas w pełni i dopiero ten weekend, pierwszy we wrześniu, mam wolny. Plamienia trwały 5 dni. Żadnych boleści i dolegliwości jak przy @. Dziś powinna być wg planu, ale cisza. Jestem za to ogromnie wzdęta więc pewnie przyjdzie [emoji22]. Miłego wieczoru Kochane [emoji173]️
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie swoją dostałam tz. Na razie małe plamienie po jednym dniu opóźnienia z wrażenia aż rano zrobiłam test ciążowy niestety tylko jedna krecha a wieczorem już maleńkie plamienie, miałam nadzieję że nie przyjdzie no nic może następnym razem będzie lepiej
Trzymam kciuki. Na pewno się uda [emoji9]Ja właśnie swoją dostałam tz. Na razie małe plamienie po jednym dniu opóźnienia z wrażenia aż rano zrobiłam test ciążowy niestety tylko jedna krecha a wieczorem już maleńkie plamienie, miałam nadzieję że nie przyjdzie no nic może następnym razem będzie lepiej
Nie myślałam że kiedyś zapragnę drugiego dziecka mam już córkę z pierwszego małżeństwa ale tak wyszło i się rozeszło i myślałam że macieżyństwo mam już dawno za sobą a tu masz ci los jak człowiekowi się zachciało to dupa i nie idzie tak jak się chce
Ja też mam dziecko z poprzedniego związku, osmioletniego syna. I teraz też nagle się zachciało. To dopiero pierwszy miesiąc starań u nas, ale już wiadomo, że stracony. No nic, walczymy dalej [emoji5]Nie myślałam że kiedyś zapragnę drugiego dziecka mam już córkę z pierwszego małżeństwa ale tak wyszło i się rozeszło i myślałam że macieżyństwo mam już dawno za sobą a tu masz ci los jak człowiekowi się zachciało to dupa i nie idzie tak jak się chce
reklama
I tego się trzymajmy [emoji3]Ponoć życie po 40 się zaczyna
Podziel się: