reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
@StorAnia kurcze a jakie masz AMH? mi dwóch lekarzy nie kazało badać...podobno fsh było dobre, obraz w usg i licznba pęcherzyków antralnych też nie wskazuje na wygasanie czynności jajników...no owulację mam póki co co miesiąc (tyle, że głównie po niedrożnej stronie...)
Ale teraz robiłam powtórkę i aż boję się odbierać wyniki. Poznam je dopiero na wizycie u gina, bo to w klinice robiłam.
Zobaczę co tym razem wyjdzie i zapytam go znów o AMH...

@InezkaK mi się wydaje, że tu clo to już za słaby lek...
Ja bardziej sklaniam się ku mojej psychice chyba za bardzo chce ...jak w zeszlym roku odpuscilismy starania po trzech latach to od razu w pierwszym miesiacu zaskoczylo ...a po 10 tyg [emoji72]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Szczególnie witam te nowe. Wyniki wynikami, ale psychika też jest ważna. Najbardziej wskazany byłby luz, ale jak go wrzucić, kiedy bardzo się chce? Ja próbuję trochę spuścić ciśnienie, zrelaksować się, ale jest ciężko. Jestem co raz bardziej depresyjna. Może to sposób na pogodzenie się z tym że może się nie udać. Na razie czekam na okres. Ma przyjść za dwa dni. Test robiłam 5 dni temu, bo źle się czułam. Negatywny. Więc raczej nie mam złudzeń.

Hej Dziewczyny
ja za parę dni kończę 44. Postawcie się na moim miejscu... 41 to byłoby dla mnie idealne :)
Ostatnio mam kiepski nastrój na przytulanki. Brakuje mi radości, chęci do życia. Była u mnie koleżanka w sobotę z takim 4M maleństwem . Ech ..no chciałabym jeszcze poczuć, przytulić taki Skarb.

Jak pisałam Wam wcześniej ja mam mieć jeszcze stymulacje gonalem.
Spróbuję do końca roku.. jeszcze. Później.. pogodzę się z tym, że Alunia nie będzie miała rodzeństwa.

Także 40-41 latki... głowa do góry :)

Hej Dziewczyny
ja za parę dni kończę 44. Postawcie się na moim miejscu... 41 to byłoby dla mnie idealne :)
Ostatnio mam kiepski nastrój na przytulanki. Brakuje mi radości, chęci do życia. Była u mnie koleżanka w sobotę z takim 4M maleństwem . Ech ..no chciałabym jeszcze poczuć, przytulić taki Skarb.

Jak pisałam Wam wcześniej ja mam mieć jeszcze stymulacje gonalem.
Spróbuję do końca roku.. jeszcze. Później.. pogodzę się z tym, że Alunia nie będzie miała rodzeństwa.

Także 40-41 latki... głowa do góry :)
W jakim wieku masz córkę?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

W jakim wieku masz córkę?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, Alunia właśnie we wrześniu skończyła 5 lat.
Z uwagi, że 1wsze ciąża., która była bezproblemowa...przechodziłam ja super (zero zgag, niestrawności, mdłości, puchnięcia) ..nie spodziewała się takich kłopotów teraz. (tzn od 3 lat się staramy).

Teraz zdecydowałam, że pójdę jeszcze w tym cyku do gin aby sprawdzić, ze torbieli w 100% nie ma. Sama też jestem ciekawa jak moje jajniki radzą sobie bez stymulacji.
Warto też chyba zrobić jeszcze raz te wszystkie wyniki krwi :)

cześć dziewczyny trochę się nie odzywałam ale robiłam badania na AMH rezerwę jajnikową i wyszło mi 0,88 jak myślicie jest jakaś szansa czy mój czas się skończył? w kwietniu kończę 41 lat

reklama
Do góry