Kochana robilam wszystkie mozliwe badania rok temu zaplacilam kilka stówek i wyniki rewelacyjne gin powiedzial zartobliwie ze moj organizm młodnieje [emoji6]A Ty robiłaś badania fsh, Lh, amh?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana robilam wszystkie mozliwe badania rok temu zaplacilam kilka stówek i wyniki rewelacyjne gin powiedzial zartobliwie ze moj organizm młodnieje [emoji6]A Ty robiłaś badania fsh, Lh, amh?
Ja bardziej sklaniam się ku mojej psychice chyba za bardzo chce ...jak w zeszlym roku odpuscilismy starania po trzech latach to od razu w pierwszym miesiacu zaskoczylo ...a po 10 tyg [emoji72]@StorAnia kurcze a jakie masz AMH? mi dwóch lekarzy nie kazało badać...podobno fsh było dobre, obraz w usg i licznba pęcherzyków antralnych też nie wskazuje na wygasanie czynności jajników...no owulację mam póki co co miesiąc (tyle, że głównie po niedrożnej stronie...)
Ale teraz robiłam powtórkę i aż boję się odbierać wyniki. Poznam je dopiero na wizycie u gina, bo to w klinice robiłam.
Zobaczę co tym razem wyjdzie i zapytam go znów o AMH...
@InezkaK mi się wydaje, że tu clo to już za słaby lek...
W jakim wieku masz córkę?Hej Dziewczyny
ja za parę dni kończę 44. Postawcie się na moim miejscu... 41 to byłoby dla mnie idealne
Ostatnio mam kiepski nastrój na przytulanki. Brakuje mi radości, chęci do życia. Była u mnie koleżanka w sobotę z takim 4M maleństwem . Ech ..no chciałabym jeszcze poczuć, przytulić taki Skarb.
Jak pisałam Wam wcześniej ja mam mieć jeszcze stymulacje gonalem.
Spróbuję do końca roku.. jeszcze. Później.. pogodzę się z tym, że Alunia nie będzie miała rodzeństwa.
Także 40-41 latki... głowa do góry
W jakim wieku masz córkę?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Zaraz menopauza Z tego co czytałam ...to i okresie przed menopauzalnym.. można zaliczyć tzw wpadkę@Ansure dziewczyny przecież nie wiek jest najważniejszy! Ja młodsza i co z tego? Menopauza....