reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Nie dziękuję ;) Ja też trzymam mocno kciuki za Was :). z góry przepraszam jak coś pokićkam przy cytowaniu, ale muszę się na nowo wstrzelić:sorry:

reklama
Dobry wieczór :)
Jako świeżynka chciałam się przywitać i opowiedzieć kilka słów o sobie. W lipcu skończyłam 37 lat i stwierdziliśmy z TŻ, że pora na naszego dzidziulka. Mam już syna z poprzedniego związku, który w czerwcu skończył 8 lat. W oczekiwaniu na Niego byłam aktywną mamuśką na tym forum, ale niestety moja pamięć zawodna jest i musiałam założyć nowe konto. Na ten moment próbujemy bez żadnych "wspomagaczy", ale mój gin dał nam czas do końca roku, potem ewentualnie wkracza do akcji ;)
Witaj i powodzenia[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Podczytuję Was dziewczyny i po cichu trzymam kciuki, mamy na majówkach dwie staraczki z zamkniętego i bardzo sie z tego cieszę. Choć maj już się powoli kończy. Ale czerwiec to też piękny miesiąc!
Teraz trochę mniej się udzielam bo czuję się okropnie ale wciąż kibicuję :)

Podczytuję Was dziewczyny i po cichu trzymam kciuki, mamy na majówkach dwie staraczki z zamkniętego i bardzo sie z tego cieszę. Choć maj już się powoli kończy. Ale czerwiec to też piękny miesiąc!
Teraz trochę mniej się udzielam bo czuję się okropnie ale wciąż kibicuję :)
Pewnie, że czerwiec jest też jest piękny. Sama 5 lat temu rodziłam w czerwcu. Teraz niestety czeka mnie luty. Zimno, a ja zmarźluch wiec spacery nie będą tak fajne jak te kilka lat temu. Zupełnie nie wiem ile warstw zakładać małemu po urodzeniu pod kombinezon zimowy.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po córce wrześniowej obiecałam sobie, że nigdy więcej zimowych dzieci. Do dziś pamiętam pot płynący po tyłku, każde wyjście z domu kosztowało nas pot, krew i łzy ;-) ;) Druga córka z maja, staraliśmy się trafić w wiosnę i było o niebo lepiej. Teraz termin przypada koniec kwietnia/początek maja i jest idealnie, choć niezamierzone. Oczywiście jeśli ktoś stara się długo, miesiąc narodzin schodzi na drugi plan ale ten maj serio był zbawieniem dla nas wszystkich.

reklama
Ja po córce wrześniowej obiecałam sobie, że nigdy więcej zimowych dzieci. Do dziś pamiętam pot płynący po tyłku, każde wyjście z domu kosztowało nas pot, krew i łzy ;-) ;) Druga córka z maja, staraliśmy się trafić w wiosnę i było o niebo lepiej. Teraz termin przypada koniec kwietnia/początek maja i jest idealnie, choć niezamierzone. Oczywiście jeśli ktoś stara się długo, miesiąc narodzin schodzi na drugi plan ale ten maj serio był zbawieniem dla nas wszystkich.
A ja tam bardzo się cieszyłam z porodu w lipcu.
Jednak w ogóle nie planowałam miesiąca porodu ani teraz ani wcześniej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry