reklama
Sama nie [emoji6] ja się nie poddam. W tym miesiącu to już na pewno lipa, bo dostałam jakiś dziwnych plamien, a @ dopiero za tydzień [emoji20]noo, całe szczęście, bo myślałam że sama tu zostanę
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie będę się cieszyć. Oczywiście niezwłocznie dam znać jeśli będą II [emoji5]Ostatnio na wątku zamkniętym też było plamienie i teraz są dwie tłuste kreski i wysoka beta może to implantacja zarodka???
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Witaj i powodzenia[emoji4]Dobry wieczór
Jako świeżynka chciałam się przywitać i opowiedzieć kilka słów o sobie. W lipcu skończyłam 37 lat i stwierdziliśmy z TŻ, że pora na naszego dzidziulka. Mam już syna z poprzedniego związku, który w czerwcu skończył 8 lat. W oczekiwaniu na Niego byłam aktywną mamuśką na tym forum, ale niestety moja pamięć zawodna jest i musiałam założyć nowe konto. Na ten moment próbujemy bez żadnych "wspomagaczy", ale mój gin dał nam czas do końca roku, potem ewentualnie wkracza do akcji
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Podczytuję Was dziewczyny i po cichu trzymam kciuki, mamy na majówkach dwie staraczki z zamkniętego i bardzo sie z tego cieszę. Choć maj już się powoli kończy. Ale czerwiec to też piękny miesiąc!
Teraz trochę mniej się udzielam bo czuję się okropnie ale wciąż kibicuję
Chrząszczyk
Pewnie, że czerwiec jest też jest piękny. Sama 5 lat temu rodziłam w czerwcu. Teraz niestety czeka mnie luty. Zimno, a ja zmarźluch wiec spacery nie będą tak fajne jak te kilka lat temu. Zupełnie nie wiem ile warstw zakładać małemu po urodzeniu pod kombinezon zimowy.Podczytuję Was dziewczyny i po cichu trzymam kciuki, mamy na majówkach dwie staraczki z zamkniętego i bardzo sie z tego cieszę. Choć maj już się powoli kończy. Ale czerwiec to też piękny miesiąc!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Albo się poddam albo in vitro...Ale nie masz zamiaru się poddać co???
Ale to jednak dla mnie nadal jakiś kosmos...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Ja po córce wrześniowej obiecałam sobie, że nigdy więcej zimowych dzieci. Do dziś pamiętam pot płynący po tyłku, każde wyjście z domu kosztowało nas pot, krew i łzy Druga córka z maja, staraliśmy się trafić w wiosnę i było o niebo lepiej. Teraz termin przypada koniec kwietnia/początek maja i jest idealnie, choć niezamierzone. Oczywiście jeśli ktoś stara się długo, miesiąc narodzin schodzi na drugi plan ale ten maj serio był zbawieniem dla nas wszystkich.
reklama
Joaszka
A ja tam bardzo się cieszyłam z porodu w lipcu.Ja po córce wrześniowej obiecałam sobie, że nigdy więcej zimowych dzieci. Do dziś pamiętam pot płynący po tyłku, każde wyjście z domu kosztowało nas pot, krew i łzy Druga córka z maja, staraliśmy się trafić w wiosnę i było o niebo lepiej. Teraz termin przypada koniec kwietnia/początek maja i jest idealnie, choć niezamierzone. Oczywiście jeśli ktoś stara się długo, miesiąc narodzin schodzi na drugi plan ale ten maj serio był zbawieniem dla nas wszystkich.
Jednak w ogóle nie planowałam miesiąca porodu ani teraz ani wcześniej.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: