reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Hej dziewczyny u mnie bardzo kiepsko ...dzisiaj mialam monitoring i po stymulacji clo pecherzyki sa ale zaledwie wielkosci 9mm takie największe wiec bardzo kiepsko bo dzisiaj 10dzien cyklu ....ide jeszcze raz w czwartek jak cos podrosna to dostane zastrzyk zeby napewno pekły

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@ chyba przyszła...o 2 wcześniej jeśli patrzeć na ostatni cykl stymulowany lub dzień później jeśli patrzeć na moje normalne
Ale i tak za wcześnie bo 12 dpo.
Jest dzwiwna bo zawsze od razu śluz zmieszany z krwią a teraz jakieś bardziej brązowe...już mam dość wszystkiego.
Może zajade dziś do kliniki żeby umówić się na wizytę bo nie mam leków na stymulacje. Chociaż nie wiem czy dam radę podejść do 2 iui. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Kasy nie liczę...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ginka powiedziała, że żadnej stymulacji z torbielami!!!
Moja powiedziała to samo. Torbiel pękła w czasie zażywania orgametrilu. Niestety wtedy nie mogłam się starać. A jak tylko zakonczylam kurację, to już czuję że torbiel jest na nowo [emoji20]
Jajniki bolą jak diabli, a jestem już tydzień po ovu... [emoji20]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

@Joaszka przykro mi. Decyzje muszą być w Tobie bo tylko Ty wiesz na ile starczy sił i pieniędzy.

Jeśli torbiel pojawi się co cykl stymulowany to kiedy można liczyć na owulację i ciążę, trochę to powikłane. Widzę, że są dwie szkoły. @StorAnia daj znać po wizycie.

@ chyba przyszła...o 2 wcześniej jeśli patrzeć na ostatni cykl stymulowany lub dzień później jeśli patrzeć na moje normalne
Ale i tak za wcześnie bo 12 dpo.
Jest dzwiwna bo zawsze od razu śluz zmieszany z krwią a teraz jakieś bardziej brązowe...już mam dość wszystkiego.
Może zajade dziś do kliniki żeby umówić się na wizytę bo nie mam leków na stymulacje. Chociaż nie wiem czy dam radę podejść do 2 iui. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Kasy nie liczę...

Joaszka a skąd jesteś ?
Ja najprawdopodobniej nie będę już stymulowana CLO.. a mam jeszcze całe opakowanie

Jejku dziewczyny trochę smutnych informacji było. Może jednak uda się jakoś to przewalczyć :)
Ja mam nadzieję, że moja torbiel zniknie ....chciałabym już coś wiedzieć...a tak muszę uzbroić się w cierpliwość...
StorAnia ... a jakie masz zalecenia na zlikwidowanie tej torbieli ?

reklama
Witam w klubie torbielowym[emoji53]
Jak do soboty nie zejdzie to nici ze stymulacji.
Jak nie urok to sraczka. Moje pękały,ten cykl co był na niedrożnym też wszystko było ok. A teraz jak się udało 2 w dobrym i było iui to torbiel...

Do góry