reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Dziewczyny kuzwa kupilam 2 testy nie wytrzymałam 1 zrobiłam. Wyszly 2 kreski ale ta druga baaaardzo bladziutka ale ja widać. Nie wiem co juz myslec az mi sie gorąco zrobilo

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Powtórz za kilka dni. Powinna ciemniec. Tez tak miałam. Gratuluje[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze. Fajnie, że o mnie pamiętasz.[emoji4] Wszystko ok. Mam na koniec września polowkowe. Co u Ciebie?

Pewnie ze pamietam bylas pierwsza na grupie ktorej sie udalo;)!! I dalas nam nadzieje...
Ja zaczelam starania bowiem moj byl w delegacji 3 msce Wiec wiatropylna Nie bylam ;), wczoraj z testow wyszlo dni plodne wiec dzialamy ..

Jej JuZ polowkowe!! Czas leci a jesli moge zapytac znasz plec?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie wiem. Nic mi się nie zgadza. Ovufriend głupiał kilka razy, ja też. Jeśli owu była w 8/9 dc a to możliwe, to po owu miałam bałagan w temperaturze aż miło. Zaczęła iść w górę w 16 dc ale to prawdopodobnie była już implantacja. Ścięło mnie z nóg tego dnia z bólu. A ja znam ten ból aż za dobrze. Zero śluzu płodnego, zero apetytu na serduszkowanie. No cykl stracony. Także nie wszystko jest tym na co się zanosi ;-) ;) A potem dwa dni przed @ test ciemny aż podejrzane. Własny tyłek mnie oszukał :laugh2:
Widziałam dużo wykresów dziewczyn na dupku i temperatura zwykle od razu idzie w górę i to zadziwiająco wysoko (w fl wyżej niż miałam ja). U Ciebie tej reakcji jeszcze nie widać.
Gratuluje dwóch kresek. Nudnej ciazy. Niech maluch rośnie i się rozwija[emoji4]

Jesli tak to Nie wierze!!! Jestem Tydz Po okresie na kalendarzu aplikacji mam ze jutra mam dni plodne jupilam tesry ovulacyjne i zribilam tak sobie i jest kreskaa druga .... dzis zribie znow , temp 37.2

Jak test owulacyjny pokazuje druga kreske to nie ma co czekać. U mnie też dzięki tym testom dowiedziałam sie, że owulacje miewam wcześniej niz przypuszczałam.

Kochana jak masz dni płodne to pokazują Ci owu...dopiero jakby Ci wyszły te 2 kreski w terminie @ to może być ciąża...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, potwierdzam. U mnie było podobnie. Ale i tak najpierw na tescie ciazowym zobaczyłam druga jasniutka kreseczke, cień cienia, a test owulacyjny pokazywał jedna kreske. Po dwóch dniach ponowny test ciazowy- juz znacznie ciemniala kreska, a owulacyjny nadal nic. W dzień okresu albo dzień przed chyba dopiero wyszła druga kreska na tescie owulacyjnym.

Pewnie ze pamietam bylas pierwsza na grupie ktorej sie udalo;)!! I dalas nam nadzieje...
Ja zaczelam starania bowiem moj byl w delegacji 3 msce Wiec wiatropylna Nie bylam ;), wczoraj z testow wyszlo dni plodne wiec dzialamy ..

Jej JuZ polowkowe!! Czas leci a jesli moge zapytac znasz plec?

Tak, chłopiec. [emoji4]

Tak, chłopiec. [emoji4]

Elegancko!![emoji7]twoj ochroniarz[emoji1]dawaj znac co dalej u was
A mierzylas moze tempke? Bo Ja kiedys tak i znow zaczelam od tego cyklu dokladnie I
warjuje bo wczoraj 37.0 dzis 36.3 a niby ovulke Sie zaczela...

Elegancko!![emoji7]twoj ochroniarz[emoji1]dawaj znac co dalej u was
A mierzylas moze tempke? Bo Ja kiedys tak i znow zaczelam od tego cyklu dokladnie I
warjuje bo wczoraj 37.0 dzis 36.3 a niby ovulke Sie zaczela...

W zasadzie to kiedys się tym zainteresowałam ale dałam sobie spokój, bo nie byłam systematyczna. Bawiłam się w testy owulacyjne ale robiłam je rano i późno popołudniu. Wtedy szybciej wyłapać się te 2 kreski na tescie.

reklama
Do góry