Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Link do: Wino na endometrium. Jak poprawić endometrium
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, wczoraj miałam USG. Pęcherzyk piękny (reakcja na CLO super) ale endo tylko 6,7. Niby do zagnieżdżenia wystarczy 6 ...ale i tak . Piję czerwone wino ...może coś poprawi.
Gin zrezygnowała z zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka . Hm może słusznie. Twierdziła, że jednak sam pęknie. Oby endo się poprawiło. Od poniedziałku luttagen.
I tak jest z CLO ... poprawia pęcherzyki ..ale osłabia endo
No widzisz nie pytałam..ale lampka wina czerwonego ponoś dobrze wpływa na endo
Dokładnie.W necie pisze ze trzebaby wypic 4 litry by pomoglo)),(wyslalam artykol)
A no mozna zglupiec z tego wszystkiego co mozna a co nie , najlepiej zyc normalnie
[emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kazała tylko brać progesteron od poniedziałku. Jak test wyjdzie pozytywny ok 30dc to dalej brać luttagenWydaje mi się, że jednak pomaga. Cały ubiegły miesiąc sączyłam czerwone wino (lubię) i @ miałam intensywniejszą i dłuższą o jeden dzień.
@Ansure dziewczyny przy Clo biorą też leki na endo, gin Ci nic nie dał?
Chcecie zobaczyć mój wykres?