reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

a>

Nie wiem czy widać obrazek, ja nie widzę.

Ja też nie :(

reklama
No w necie tez duzo info klamia.. kiedys nie czytali i dzieci duzo bylo i zdrowych [emoji23]
Mi mowil nie pic nie palic no Ale ile osob pali i pije i tez zachodza

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8b2ce0bd268ce.png

Muszę na razie posilić się linkiem zewnętrznym, telefon odmawia mi współpracy. Działa?

Chciałam Wam pokazać jak wygląda mój pierwszy w życiu wykres. Ostatnie trzy temperatury to tzw. trzecia faza. Jeśli po 10 dniu od owulacji temperatura idzie w górę, może zwiastować ciążę. Oczywiście nie jest to gwarancja zdrowej ani udanej ciąży.

Przeglądałam wykresy przy poronieniach i temperatura z 3 fazy stopniowo spadała na przestrzeni tygodni.

Jest też różnica w temperaturach w dzień. Normalnie w fl dobijam do 37,2, od kilku dni mam nawet powyżej 37.

Jaram sie tym wykresem bardziej niż ustawa przewiduje :laugh2::laugh2:

Jest to tak mało prawdopodobne, ostatnie serduszkowanie było w 13dc :errr:

Ostatnia edycja:
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8b2ce0bd268ce.png

Muszę na razie posilić się linkiem zewnętrznym, telefon odmawia mi współpracy. Działa?

Chciałam Wam pokazać jak wygląda mój pierwszy w życiu wykres. Ostatnie trzy temperatury to tzw. trzecia faza. Jeśli po 10 dniu od owulacji temperatura idzie w górę, może zwiastować ciążę. Oczywiście nie jest to gwarancja zdrowej ani udanej ciąży.

Przeglądałam wykresy przy poronieniach i temperatura z 3 fazy stopniowo spadała na przestrzeni tygodni.

Jest też różnica w temperaturach w dzień. Normalnie w fl dobijam do 37,2, od kilku dni mam nawet powyżej 37.

Jaram sie tym wykresem bardziej niż ustawa przewiduje :laugh2::laugh2:

Jest to tak mało prawdopodobne, ostatnie serduszkowanie było w 13dc :errr:

Widac;), musze tez zaczac tam [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dziewczyny , byłam u gin .. na popołudnie mam USG .
Śluz owulacyjny jak tra lala...tylko działać. Zalecenia : seks codziennie (zapytałam się :))
U mnie właśnie z tym śluzem kiepsko.
Myślicie że są jakieś sposoby na to?
No dziewczyny , byłam u gin .. na popołudnie mam USG .
Śluz owulacyjny jak tra lala...tylko działać. Zalecenia : seks codziennie (zapytałam się :))

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :rolleyes:

@StorAnia wielka gratka Was spotkała, widziałam na żywo tylko dwa razy czarnego bociana. To dobry znak :tak: Apka z której korzystam to ovufriend, ale nie ściągnęłam na telefon, wchodzę normalnie na stronę.

@Beattris na poprawę śluzu polecam probiotyki. Dopochwowe albo doustne, te specjalnie dla kobiet, ginekologiczne. Nie podam nazwy bo mi je zbanuje ale sa ogólnie znane i dostępne.
Część dziewczyn chwali wiesiołka, część nie.

Wybaczcie link zewnętrzny ale chyba odczarowuję forum. Przynajmniej bardzo bym chciała! Z dzisiaj rana.

Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 203c407620d8e.jpg

Do góry