reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

@Hope boisz się zatestowac proszę zrób moze odczarujesz to forum i przetrzesz szlaki [emoji12]ja testowac będę za tydzień a temperatura u mnie po owulacji przez cały czas na poziomie 36.9-37.1 wiec malutka nadzieja sie tli [emoji177]a wczoraj przez caly dzien i dzisiaj troche od rana miałam skurcze macicy i takie kłucie. ..[emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo to bardzo ładna tempka, robisz wykres? Czy tylko tak mierzysz, dla siebie? Który dziś dzień po ovu? Oby się udało!

reklama
@Hope mam aplikacje i tam wszystko zapisuje a temp mierze codziennie a dzisiaj jest 7 dzien po owu [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ansure a nie mówiłam :-p:laugh2: Pracowity czas Was czeka.

@Peugeotka36 dobra temperatura, wszystko inne też w normie? Może faktycznie po porodzie będzie łatwiej.

Hmmm tsh ...2.3 niby powinno byc do 2.0 , to wynik
Dwa msce temu a wtorek sroda bedzue wynik swiezego tsh zobacze i pojade Po leki cos Na obnixenie,wszustko inne dobrze
9obys miala racje zeby latwiej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka, wczoraj miałam USG. Pęcherzyk piękny (reakcja na CLO super) ale endo tylko 6,7. Niby do zagnieżdżenia wystarczy 6 ...ale i tak . Piję czerwone wino ...może coś poprawi.
Gin zrezygnowała z zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka . Hm może słusznie. Twierdziła, że jednak sam pęknie. Oby endo się poprawiło. Od poniedziałku luttagen.

I tak jest z CLO ... poprawia pęcherzyki ..ale osłabia endo :o

Do góry