reklama
Beattris
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. U mnie nadal nic. @ przyszła niemal jak w zegarku. A wczoraj znalazłam czterolistną koniczynę [emoji256] i przeszło mi przez głowę że może to dobry znak.....
Niestety nie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane ja Was przebiję Mam 43 ( w październiku stuknie mi 44 ) i staram się o drugie.Ja mam 41 lat i mam nadzieje ze mi sie uda gdy powiedzialam lekarzow ze jestem za stara to powiedzial mi ze ma 6 pacjentek co maja po 43 i44 lata z pierszymi dziecmi i to zdrowe ciaze
Pewnie ja tu jestem najstarsza
Mam w pracy koleżankę w moim wieku, która też chce jeszcze urodzić maleństwo i tak razem się dopingujemy
InezkaK witaj w klubieKochana 43lata juz mam [emoji12]ale to tylko w kalendarzu bo w zyciu i samopoczuciu co najmniej 10 mniej [emoji7][emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też sie czuję na te 10 mnej ..niektórzy mówią, ze tak nawet wyglądam :O hehehehe
Dziewczyny przez 2 dni (po CLO) bolał mnie lewy jajnik przy siusianiu głównie -> już myślałam , ze to zapalenie pęcherza/jajnika. M twierdził ..spoko chyb masz ovu. I dziś rano zrobiłam test na OVU i wyszły 2 kreski . I super.... Tylko powinnam być na monitoringu u mojego lekarza ..a on na urlopie... jak na złość.... Ale przynajmniej wiem , ze jakoś na CLO organizm zareagował....
Trzymajcie mocno kciuki
Trzymajcie mocno kciuki
U mnie magiczne 44 l bedzie w grudniu [emoji12][emoji8]ja brałam clo w poprzednim miesiącu z monitoringiem i nic sie nie udało a w tym cyklu tylko biore clo i ide na żywioł [emoji12]starania byly codziennie zobaczymy efekty na koniec miesiaca [emoji8]trzymam tez za was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny przez 2 dni (po CLO) bolał mnie lewy jajnik przy siusianiu głównie -> już myślałam , ze to zapalenie pęcherza/jajnika. M twierdził ..spoko chyb masz ovu. I dziś rano zrobiłam test na OVU i wyszły 2 kreski . I super.... Tylko powinnam być na monitoringu u mojego lekarza ..a on na urlopie... jak na złość.... Ale przynajmniej wiem , ze jakoś na CLO organizm zareagował....
Trzymajcie mocno kciuki
A co jeszcze bierzesz?U mnie magiczne 44 l bedzie w grudniuja brałam clo w poprzednim miesiącu z monitoringiem i nic sie nie udało a w tym cyklu tylko biore clo i ide na żywiołstarania byly codziennie zobaczymy efekty na koniec miesiacatrzymam tez za was kciuki
bo ja :acard, neomag, folik , po OVU zacznę luttagen , i naproksen na noc, - na obniżenie prolaktyny, i witaminę D
w życiu tylu leków nie brałam
Ze staraniami też se wstrzeliliśmy
Hope
podwójna mama :-)
@InezkaK podziwiam, macie siłę na codziennie serduszkowanie, ale przynajmniej nie ominiecie ovu
@Ansure ja niestety nie czuję ovu ale ovu może nastąpić trzy dni przed i dwa dni po piku (pozytywny test) a ból jajników może świadczyć o tym, że jajnik szykuje się do ovu albo jest już po i płyn w zatoce douglasa podrażnia otrzewną. Dlatego testy i wykres temp traktuje się orientacynie. Wiele dziewczyn skarży się, że po stymulacji lekami mocniej czują zmiany w cyklu.
@Ansure ja niestety nie czuję ovu ale ovu może nastąpić trzy dni przed i dwa dni po piku (pozytywny test) a ból jajników może świadczyć o tym, że jajnik szykuje się do ovu albo jest już po i płyn w zatoce douglasa podrażnia otrzewną. Dlatego testy i wykres temp traktuje się orientacynie. Wiele dziewczyn skarży się, że po stymulacji lekami mocniej czują zmiany w cyklu.
reklama
Kochana biore acard kwas foliowy i narazie nic wiecej a jak test bedzie pozytywny to zaczynam zastrzyki z heparyny i jakies sterydy mam dostać [emoji12]A co jeszcze bierzesz?
bo ja :acard, neomag, folik , po OVU zacznę luttagen , i naproksen na noc, - na obniżenie prolaktyny, i witaminę D
w życiu tylu leków nie brałam
Ze staraniami też se wstrzeliliśmy
Podziel się: