reklama
StorAnia a ile Ty masz lat ? Gdzieś mi to umknęło
Moim zdaniem skoro lekarz nie poddaje sie to i Ty nie powinnaś
Rozumiem, że jesteś zmęczona ...zniechęcona...
Torbiele i tak trzeba wyleczyć
To może ..trochę odpocznij ...jest ładna pogoda...ciesz się latem, nabierz sił ..
Moim zdaniem skoro lekarz nie poddaje sie to i Ty nie powinnaś
Rozumiem, że jesteś zmęczona ...zniechęcona...
Torbiele i tak trzeba wyleczyć
To może ..trochę odpocznij ...jest ładna pogoda...ciesz się latem, nabierz sił ..
Hope
podwójna mama :-)
Bo po orgametrilu zamiast @mam trzeci dzień plamienie... chyba nie mam siły. Muszę pogodzić się z tym, że mam 40-lat i jestem za stara na dzieci...
Aniu a co mają powiedzieć 20-latki, z problemami, że też są za stare?
Jeśli czujesz, że to już czas, że masz dość, ale tak uczciwie wobec siebie i zupełnie świadomie, to zrób to. Tak czasem bywa, czasem brakuje sił, masz do tego pełne prawo.
Ale powiem Ci coś. 7 lat temu, gdy zaczęłam starania o drugie dziecko, byłam jedną z najstarszych staraczek na majówkach. A miałam tylko 32 lata! Po kilku latach okazało, że to już norma Tylko 7 lat. Za kolejne 7 40-letnia staraczka będzie normą.
Ja mam 41 lat i mam nadzieje ze mi sie uda gdy powiedzialam lekarzow ze jestem za stara to powiedzial mi ze ma 6 pacjentek co maja po 43 i44 lata z pierszymi dziecmi i to zdrowe ciazeDziewczyny to Wy też w okolicach czterdziestki?
W styczniu skończyłam 40 lat
Uwierzcie mi, że gdyby nie nadzieja, którą zasiała ginka na ostatniej wizycie, rzuciła bym to wszystko w cholerę...
No wkoncu zaczynasz mowic z sensem [emoji12]głowa do góry piers do przodu i trzymam kciuki [emoji110][emoji8]No dobra.
Przepraszam!
Biorę się w garść i kończę marudzenie. Zioła sroki, miovarian, dong i działamy
@ chyba się rozkręca, więc jest nadzieja na następny cykl z clo. Oby na koniec tego okazało się, że czysto, torbieli brak i działamy
Może uproszę w pracy, żeby mnie zwolnili 4 godziny. Pojadę na czczo i jakoś do 12 wytrzymam. Powtórzę badania fsh, lh, estradiol... zobaczymy
A jak byscie zapomniały to ja tutaj jestem najstarsza [emoji12][emoji182]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To Ja jestem szczawik bo 37[emoji13][emoji23]Tylko ze nigdy jeszxe naturalnie nie udalo sie wlasnie ... mimo wspanialych wynikow, zobaczymy jestem pozytywnie nastawiona bo co mi zostalo...
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Chetnie poczytam ciaza Po 40 grupe!!
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie umiem znalezc tej grupy ciaza Po 40;/, milej nocki kobietki