reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Ech u mnie ostatnio wszystko jakoś się rozwlekło. Opadły mi emocje. Po tych bezowocnych staraniach jakoś ..odechciało mi się . Do tego doszedł stres w pracy,w domu .. i już lipiec.

Sama nie wiem. Teraz za 3 dni powinnam dostać @. Czuję już jak hormony wariują... Wczoraj wszystko mnie denerwowało..oj wszystko. Aż sama siebie w myślach ganiłam "Co Ty wyprawiasz".

Teraz muszę znowu umówić się do swojego gin. Po tych lekach trzeba by sprawdzić czy coś się poprawiło w wynikach.
Ala niedługo jedzie na wakacje z Babcią. Ja powinnam być wtedy po @..to będzie można bardziej zaszaleć ;) Muszę jednak przyznać.., ze ostatnio ta ochota na niskim poziomie :(

reklama
Ech u mnie ostatnio wszystko jakoś się rozwlekło. Opadły mi emocje. Po tych bezowocnych staraniach jakoś ..odechciało mi się . Do tego doszedł stres w pracy,w domu .. i już lipiec.

Sama nie wiem. Teraz za 3 dni powinnam dostać @. Czuję już jak hormony wariują... Wczoraj wszystko mnie denerwowało..oj wszystko. Aż sama siebie w myślach ganiłam "Co Ty wyprawiasz".

Teraz muszę znowu umówić się do swojego gin. Po tych lekach trzeba by sprawdzić czy coś się poprawiło w wynikach.
Ala niedługo jedzie na wakacje z Babcią. Ja powinnam być wtedy po @..to będzie można bardziej zaszaleć ;) Muszę jednak przyznać.., ze ostatnio ta ochota na niskim poziomie :(

Tylko sie nie poddawaj!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam.. i właśnie zaczyna się @. Mam zalecone badania hormonów w I fazie cyklu .
Dodatkowo ma m brać cleo , naprolax , i przepisał mi jeszcze jakiś zastrzyk -> ale to w sytuacji gdy badania źle wyjdą i trzeba bardziej stymulować.

Akurat Alcia wyjedzie nad morze z Babcią ..to będziemy próbowali ...

Byłam.. i właśnie zaczyna się @. Mam zalecone badania hormonów w I fazie cyklu .
Dodatkowo ma m brać cleo , naprolax , i przepisał mi jeszcze jakiś zastrzyk -> ale to w sytuacji gdy badania źle wyjdą i trzeba bardziej stymulować.

Akurat Alcia wyjedzie nad morze z Babcią ..to będziemy próbowali ...

Tak zapewne progesteron estradiol itd i Po 1 fazie cyklu tez mialam badanie... trzymam!! A ile corka ma latek?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny , co słychać ? jak starania ?
Ja właśnie mam @ . Dzisiaj w 2DC robiłam badania krwi.Od jutra CLO.
Nie ma dziecka- jest na wakacjach z Babcią ..to trzeba będzie to wykorzystać :)
Ładuję akumulatory na następny cykl.

Hej Dziewczyny , co słychać ? jak starania ?
Ja właśnie mam @ . Dzisiaj w 2DC robiłam badania krwi.Od jutra CLO.
Nie ma dziecka- jest na wakacjach z Babcią ..to trzeba będzie to wykorzystać :)
Ładuję akumulatory na następny cykl.
Hej ja w tym cyklu bralam clo zobaczymy czy cos z tego wyjdzie [emoji14]ogolnie to owulacja po clo byla duzo szybciej juz w 9 dniu cyklu a w 11 dniu bylam na monitoringu i byl plyn w zatoce douglasa z peknietego pecherzyka [emoji12]wiec dzialaj nawet codziennie jeżeli mozesz [emoji177]
Corcia na wakacjach to do dziela trzymam kciuki za owocne starania [emoji12][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie naturalnie bez wspomagaczy bo karmie i caly cAs dzialam n

Wczoraj sasiadka mowi 3 raz aborcja bo JuZ mam czworke dzieci Ja na to zawiaz jajowody i spokoj a ona serio na bank nie zajde ?
Takie moga!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Do góry