reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Dziewczyny, dzięki za życzenia. Niestety małpa przyszła. Byłam strasznie smutna, a na koniec się popłakałam, bo miałam nadzieję, że to już. Źle się czułam i byłam cały czas zmęczona, a to tylko przemęczenie. Staram się szukać pozytywów: nie muszę haftować po rowach, małpa minie i nie będzie taka silna w podróży. Nie muszę się stresować że będę podróżowała będąc w ciąży, ale i tak jest mi źle. Chciałbym mieć ten luz, jaki miałam zachodząc w ciążę w styczniu. Może z naszych plenerowych starań w coś wyjdzie:) W namiocie jesteśmy z dziećmi, więc coś tworzyć na łonie przyrody :-D @Zasmucona - witaj. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Kiedy rozpoczniecie starania?
Mialam nadzieje że zaczniemy jak tylko dojde do siebie ale jak juz wiecie cykor jestem. Dzis minal tydzien od najgorszego dnia w moin zyciu i znow pech muszę z dzieci jechac do kliniki do Warszawy. Nademna jest chyba jakaś klątwa. Trzymajcie za nas kcuki. Pozdrawiam Was wszystkie to dzieki Wam i mojemu mężowi daję jakoś rade.

reklama
Zasmucona dobrze, że M ciebie wspiera :)
Mój za to wczoraj mi wykrzyczał, że On chciał dziecko jedno po drugim... , ja nie posłuchałam, to mamy teraz problemy :o

Sama już jestem sfrustrowana. Tym, że nie wychodzi, że wyniki słabe , że chcę...a nie mogę.
Każde opóźnienie @ daje nadzieję.
Same wiecie jak to jest. Starałam się zawsze patrzeć optymistycznie. Teraz jednak...zaczynam się bać , ze jest za późno.
W środę będę miała to USG (juz sie umówiłam)

Sama już jestem sfrustrowana. Tym, że nie wychodzi, że wyniki słabe , że chcę...a nie mogę.
Każde opóźnienie @ daje nadzieję.
Same wiecie jak to jest. Starałam się zawsze patrzeć optymistycznie. Teraz jednak...zaczynam się bać , ze jest za późno.
W środę będę miała to USG (juz sie umówiłam)
Kochana głowa do góry i nie poddawaj się [emoji12]to my kobiety jestesmy twarde pamietaj o tym [emoji7]czekamy na dobre wiadomosci po usg [emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK trzymam mocno kciuki, by się udało w tym cyklu.
@Ansure trzeba mięć nadzieję i próbować. Mężowie czasami też mają gorszy dzień. Długie staranie ich też obciąża i spina. Widzę po moim, że on też jest bardzo rozczarowany moim okresem. Mówi, że tak się stara a tu dupa. Dla facetów to trudne. I czasami w gniewie mówią rzeczy których pewnie żałują....
@Zasmucona czyli jesteś świeżo po stracie. To ciężki czas. Ja wtedy byłam zupełnie w rozssypce. Dbaj o siebie. Rzeczywiście masz pecha, że teraz jeszcze coś dodatkowego się dzieje. Coś poważnego? Trzymaj się i jak dojdziesz do siebie, będziemy sobie wzajemnie kibicować. Ja też mam 40 lat (jeszcze), dwójkę dzieci, ale mam nadzieje, że do końca roku będę w ciąży z trzecim ;)

@Zasmucona jak widzisz jest nas tutaj troszkę mało i rzadko dziewczyny sie odzywaja [emoji12]
Jak jestem na forum starania po straconej ciąży bo nie wiem czy doczytaczalas ale w lutym niestety byla strata i aniolek [emoji56]a w maju kolejna strata tylko bardzo wczesna ciąża [emoji22]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

9 Tydz ciazy udalo Sie ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki Ale wam fajnie !!! Po 3 dzueci macie i inezka 43 l I ciaza no kurde mi Sue tez uda co ?? Ha kupilam z cuekawosci testy ovulacyjne czy wigole mam ovulke bo niby jestem po porodzie nie dlugo i okres mam co msc 31 przed porodem co 25, o obecna corke 4 lata staran w dodatku pierwsza zastanawiam Sue ze gdybym podjela szybciej Starania czy moze by mi Sue udalo szybciej .... non nie ma ci gdybac najwazniejsze znow zajsc w ciaze [emoji13]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Odebrałam wyniki. I ..załamka FSH :27 . Jeszcze w lutym było 4ry. Nie rozumiem. I prolaktyna mi podskoczyła. Sama nie wiem czy teraz mam jakieś szanse. Lekarz jest an urlopie. Przesłałam Mu wyniki (bo tak się umówiliśmy) i zobaczymy co powie. Dr google nie miał jednak dobrych wieści :( . A jak na ironię TSH 1:4 -> idealny

Nie ma lekow na to ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry