Mialam nadzieje że zaczniemy jak tylko dojde do siebie ale jak juz wiecie cykor jestem. Dzis minal tydzien od najgorszego dnia w moin zyciu i znow pech muszę z dzieci jechac do kliniki do Warszawy. Nademna jest chyba jakaś klątwa. Trzymajcie za nas kcuki. Pozdrawiam Was wszystkie to dzieki Wam i mojemu mężowi daję jakoś rade.Dziewczyny, dzięki za życzenia. Niestety małpa przyszła. Byłam strasznie smutna, a na koniec się popłakałam, bo miałam nadzieję, że to już. Źle się czułam i byłam cały czas zmęczona, a to tylko przemęczenie. Staram się szukać pozytywów: nie muszę haftować po rowach, małpa minie i nie będzie taka silna w podróży. Nie muszę się stresować że będę podróżowała będąc w ciąży, ale i tak jest mi źle. Chciałbym mieć ten luz, jaki miałam zachodząc w ciążę w styczniu. Może z naszych plenerowych starań w coś wyjdzie W namiocie jesteśmy z dziećmi, więc coś tworzyć na łonie przyrody @Zasmucona - witaj. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Kiedy rozpoczniecie starania?
reklama
Zasmucona dobrze, że M ciebie wspiera
Mój za to wczoraj mi wykrzyczał, że On chciał dziecko jedno po drugim... , ja nie posłuchałam, to mamy teraz problemy
Sama już jestem sfrustrowana. Tym, że nie wychodzi, że wyniki słabe , że chcę...a nie mogę.
Każde opóźnienie @ daje nadzieję.
Same wiecie jak to jest. Starałam się zawsze patrzeć optymistycznie. Teraz jednak...zaczynam się bać , ze jest za późno.
W środę będę miała to USG (juz sie umówiłam)
Same wiecie jak to jest. Starałam się zawsze patrzeć optymistycznie. Teraz jednak...zaczynam się bać , ze jest za późno.
Kochana głowa do góry i nie poddawaj się [emoji12]to my kobiety jestesmy twarde pamietaj o tym [emoji7]czekamy na dobre wiadomosci po usg [emoji110][emoji110]Sama już jestem sfrustrowana. Tym, że nie wychodzi, że wyniki słabe , że chcę...a nie mogę.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
wisna
Fanka BB :)
@InezkaK trzymam mocno kciuki, by się udało w tym cyklu.
@Ansure trzeba mięć nadzieję i próbować. Mężowie czasami też mają gorszy dzień. Długie staranie ich też obciąża i spina. Widzę po moim, że on też jest bardzo rozczarowany moim okresem. Mówi, że tak się stara a tu dupa. Dla facetów to trudne. I czasami w gniewie mówią rzeczy których pewnie żałują....
@Zasmucona czyli jesteś świeżo po stracie. To ciężki czas. Ja wtedy byłam zupełnie w rozssypce. Dbaj o siebie. Rzeczywiście masz pecha, że teraz jeszcze coś dodatkowego się dzieje. Coś poważnego? Trzymaj się i jak dojdziesz do siebie, będziemy sobie wzajemnie kibicować. Ja też mam 40 lat (jeszcze), dwójkę dzieci, ale mam nadzieje, że do końca roku będę w ciąży z trzecim
@Ansure trzeba mięć nadzieję i próbować. Mężowie czasami też mają gorszy dzień. Długie staranie ich też obciąża i spina. Widzę po moim, że on też jest bardzo rozczarowany moim okresem. Mówi, że tak się stara a tu dupa. Dla facetów to trudne. I czasami w gniewie mówią rzeczy których pewnie żałują....
@Zasmucona czyli jesteś świeżo po stracie. To ciężki czas. Ja wtedy byłam zupełnie w rozssypce. Dbaj o siebie. Rzeczywiście masz pecha, że teraz jeszcze coś dodatkowego się dzieje. Coś poważnego? Trzymaj się i jak dojdziesz do siebie, będziemy sobie wzajemnie kibicować. Ja też mam 40 lat (jeszcze), dwójkę dzieci, ale mam nadzieje, że do końca roku będę w ciąży z trzecim
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
@Zasmucona jak widzisz jest nas tutaj troszkę mało i rzadko dziewczyny sie odzywaja [emoji12]
Jak jestem na forum starania po straconej ciąży bo nie wiem czy doczytaczalas ale w lutym niestety byla strata i aniolek [emoji56]a w maju kolejna strata tylko bardzo wczesna ciąża [emoji22]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
9 Tydz ciazy udalo Sie ??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kobietki Ale wam fajnie !!! Po 3 dzueci macie i inezka 43 l I ciaza no kurde mi Sue tez uda co ?? Ha kupilam z cuekawosci testy ovulacyjne czy wigole mam ovulke bo niby jestem po porodzie nie dlugo i okres mam co msc 31 przed porodem co 25, o obecna corke 4 lata staran w dodatku pierwsza zastanawiam Sue ze gdybym podjela szybciej Starania czy moze by mi Sue udalo szybciej .... non nie ma ci gdybac najwazniejsze znow zajsc w ciaze [emoji13]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hej dziewczyny. Odebrałam wyniki. I ..załamka FSH :27 . Jeszcze w lutym było 4ry. Nie rozumiem. I prolaktyna mi podskoczyła. Sama nie wiem czy teraz mam jakieś szanse. Lekarz jest an urlopie. Przesłałam Mu wyniki (bo tak się umówiliśmy) i zobaczymy co powie. Dr google nie miał jednak dobrych wieści . A jak na ironię TSH 1:4 -> idealny
Nie ma lekow na to ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: