reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Hej Kochane,
wracam na front :) Ostatni m-c miałam wyrwany z życiorysu. Teraz mam @ i mam zamiar dać szansę temu cyklowi :) Jestem jednak zmęczona... to pewnie nie za dobre .
Czekam na wieści od Was potrzebuję mobilizacji.
Zapomniała ostatnio brać tych..tabletek... teraz w @ jestem jakoś strasznie nerwowa. UWAGA ROZSTRZELAM
No to kochana do dzieła jak tylko @ się skończy [emoji12]a ty sie wspomagasz jakimis lekami bo nie pamietam...?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana co u ciebie kiedy testujesz ?
Taaaaka tu cisza.... dziewczyny jestescie ???[emoji12]

U mnie niestety dupa. Test dzisiaj negatywny i przyszła spóźniona @ jakieś 5 dni po czasie. Bywają tego i plusy: dzisiaj wytrąbiłam wielkie mohito bez wyrzutów sumienia. Jutro czeka na mnie wino. A po powrocie do Polski zabieram się znowu do pracy. Ale prawdę powiedziawszy myślałam że się uda i że mężowi wyślę zdjęcie dwóch ładnych kreseczek na teście. Oddałabym za to całe mohito świata. Fuck, dlaczego zachodzenie jest tak trudne...

Dziewczyny czasem nie wiem co jest" łatwiejsze" zajsc i tracić czy starac sie i nie zachodzić :( u mnie w rodzinie wysyp dzieci i z jednej strony kazde narodziny to radosc a z drugiej mój ogromny ból. ...

Dziewczyny czasem nie wiem co jest" łatwiejsze" zajsc i tracić czy starac sie i nie zachodzić :( u mnie w rodzinie wysyp dzieci i z jednej strony kazde narodziny to radosc a z drugiej mój ogromny ból. ...

Moim zdaniem starac nie zschodzic bo jak zajdziesz I strscisz to wiekszy bol

Kobietki a powiedzcie macie po 40 a ile Sie staracie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moim zdaniem starac nie zschodzic bo jak zajdziesz I strscisz to wiekszy bol

Kobietki a powiedzcie macie po 40 a ile Sie staracie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze mialam kiedy sobie zaplanowalam[emoji6]tak to moge nazwac przed kazda zaplanowana ciąża odstawialam tabletki anty na pol roku i pierwszy cykl po tym zloty strzal tak bylo dwa razy za trzecim tez ale niestety martwa ciąża po 3 miesiącach zielone światło i jest zloty strzał a potem odczekalismy rok i znow starania w sumie 3.5 roku wyniki świetne wogole jakbym miala 30lat a nie 40 i nic az wkoncu zrezygnowalismy i juz mialam wrocic do anty a tu @ nie ma i dwie kreski są radosc przeogromna i 10tygodni i strata w lutym [emoji25]po dwoch miesiacach się udalo dwie kreski ale tylko na chwile [emoji25].....

Ehh mialas szczescie ,chcialabym sobie tak zaplanowac ;), mAm nAdZ znow Sue usmiechnie slonce

10 lat .... dlugo dlugo dlugo :/ przykre

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Cześć. U mnie też starania nie były długie. Dwoje dzieci urodziłam w wieku 26 i 28 lat. Były chciane, aczkolwiek w tym czasie niekoniecznie zaplanowane. Trzecia ciąża, w tym roku skończyła się zabiegiem w 10tyg bo serduszko przestało bić:( Starałam się o nią od końca grudnia, początek lutego już były dwie kreski. Teraz jestem w drugim cyklu starań, choć ten pierwszy był bez owulacji i z dużą ostrożnością. No i na razie klapa. Ale jutro lecę do domu i biorę się do roboty. Może tym razem się uda. Cały czas powtarzam sobie - byle się nie spinać. A im bardziej to sobie powtarzam, tym bardziej uświadamiam sobie jak bardzo chcę dziecka , tym spinka większa.Pewnie też tak macie. Ale wierzę też mocno,że nam się uda. Pozdrawiam ze słonecznej wyspy i idę się wygrzewać na plażę.

To wy chyba najlepiej ode mnie bo Nicole 4 lata staran i ona jest pierwszym mym dzueckiem ,moze teraz Sie uda szybko ;)))i co mam 37 I ucze Sue byc mama i taka jestem niedosycona ciaza ze najlepiej teraz znow bym zaszla w kolejna,mimo ze corka ma 3 msce ;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny ,
ja zaczęłam starania późno bo w wieku 38 lat. Pierwszy cykl starań i JEST :) I teraz mam ten cud, najukochańszy na świecie i nie umiem się nacieszyć (chyba się nie da ;)) I ten nadmiar miłości należałoby podzielić. Ale tak od ok lat nic z tego nie wychodzi. Ostatnio ..starania trochę słabe ..a nawet brak -> zabieg Ali i inne jakieś stresy...że odechciało mi się tego całego przytulania ;))
Ale dam sobie jeszcze szanse :)

Do góry