reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Hej Dziewczyny ,
ja zaczęłam starania późno bo w wieku 38 lat. Pierwszy cykl starań i JEST :) I teraz mam ten cud, najukochańszy na świecie i nie umiem się nacieszyć (chyba się nie da ;)) I ten nadmiar miłości należałoby podzielić. Ale tak od ok lat nic z tego nie wychodzi. Ostatnio ..starania trochę słabe ..a nawet brak -> zabieg Ali i inne jakieś stresy...że odechciało mi się tego całego przytulania ;))
Ale dam sobie jeszcze szanse :)

Starasz sie o 1 dzuecko ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny ,
ja zaczęłam starania późno bo w wieku 38 lat. Pierwszy cykl starań i JEST :) I teraz mam ten cud, najukochańszy na świecie i nie umiem się nacieszyć (chyba się nie da ;)) I ten nadmiar miłości należałoby podzielić. Ale tak od ok lat nic z tego nie wychodzi. Ostatnio ..starania trochę słabe ..a nawet brak -> zabieg Ali i inne jakieś stresy...że odechciało mi się tego całego przytulania ;))
Ale dam sobie jeszcze szanse :)

Tu wszustkie pozno zaczynaja drugie starania o dzidzi ;) bo te pierwsze wam sie udalo szybko;) bez staran, mi nie .... a moze ten drugi raz mi sie uda szybko na dwrot;)))))

Witajcie kobietki
Karmie piersia,pisze Ze niby nie ma sie okresu podczas karmien a ja mAm JuZ drugi raz (3 msce Po cc jestem ), sexik bez zabespieczen I co ... nic zero ciazy ,nie uwazajcie mnie za durna jak To mysli moja siostra,moja sprawa ze chce kolejne..Ale to ok ze mam okres?

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Witajcie kobietki
Karmie piersia,pisze Ze niby nie ma sie okresu podczas karmien a ja mAm JuZ drugi raz (3 msce Po cc jestem ), sexik bez zabespieczen I co ... nic zero ciazy ,nie uwazajcie mnie za durna jak To mysli moja siostra,moja sprawa ze chce kolejne..Ale to ok ze mam okres?

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Kochana wiesz ze jestem babcia od 05.04( szczesliwą) i moja corcia tez jest po cc i tez juz miala okres a karmi piersia wiec ....próbuj a zaskoczysz sie ktoregos dnia beda dwie kreski na tescie [emoji14]trzymam kciuki [emoji110][emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana wiesz ze jestem babcia od 05.04( szczesliwą) i moja corcia tez jest po cc i tez juz miala okres a karmi piersia wiec ....próbuj a zaskoczysz sie ktoregos dnia beda dwie kreski na tescie [emoji14]trzymam kciuki [emoji110][emoji8]

Tak wiem pamietam ;), ok to biore Sue do roboty [emoji39][emoji13]

A ja po 63 dniach dostałam okres, po 10 dniach orgametrilu bo luteina nie dała rady, no i czekam na hsg. Mam 06 lipca, w czwartek :)
Mam nadzieję, że mnie przyjmą, bo w poniedziałek miałam wypadek rowerowy wracając z pracy i jestem cała poobijana :( Samochód się o mnie obtarł i wpadłam na krawężnik. Oczywiście upadłam, noga jak balon, L 4, szkoda gadać :(
Bardzo mi przykro odpoczywaj i regeneruj sie jak najszybciej zebys byla w formie . Trzymam kciuki [emoji110][emoji8]

A ja po 63 dniach dostałam okres, po 10 dniach orgametrilu bo luteina nie dała rady, no i czekam na hsg. Mam 06 lipca, w czwartek :)
Mam nadzieję, że mnie przyjmą, bo w poniedziałek miałam wypadek rowerowy wracając z pracy i jestem cała poobijana :( Samochód się o mnie obtarł i wpadłam na krawężnik. Oczywiście upadłam, noga jak balon, L 4, szkoda gadać :(

Phhhh zdrowka

reklama

Ojej Kochana współczuję ! Trzymaj się ! Mam nadzieję, ze po tygodniu już lepiej się czujesz.

Do góry