reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

A ja wkoncu w wieku 36 lat 14 marca uridzilam pierwsze dziecko ,coreczke Nicole !! Foto moge podac na priv;)
Porod cesarka bo lozysko przodujace,wszystko szybko poszlo,obecnie 3 tyg Po porodzie ,ona spi I je tylko a Ja .... zaczelam Starania o kolejne

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
A ja wkoncu w wieku 36 lat 14 marca uridzilam pierwsze dziecko ,coreczke Nicole !! Foto moge podac na priv;)
Porod cesarka bo lozysko przodujace,wszystko szybko poszlo,obecnie 3 tyg Po porodzie ,ona spi I je tylko a Ja .... zaczelam Starania o kolejne

Peugeotka gratulacje i powodzenia w dalszych staraniach[emoji7][emoji12]trzymam kciuki[emoji110] za wszystkie starajace się [emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... a ja jednak wrócę do gry.
Chyba każdy kryzys jest po to aby wzmocnić więzi -> chodź już myślałam, ze się poddamy.
Myślałam, że ostatni cykl zakończy się sukcesem ..ale jednak nie.
Muszę M wysłać na badania.
Mój lekarz już nie współpracuje z Enelmedem ..wiec hm..co robić dalej.

A tymczasem zaczęłam biegać ...może jeszcze trochę schudnę :) I jakoś muszę zebrać siły aby się pozytywnie nastawić... na to co dalej... bo czas leci, zegar tyka... a mi nie jest łatwiej ..robię się nerwowa , i zaczyna mnie to wkurzać.....ale to nic nie zmieni , nie pomoże ...

Nikt nie jest warjatem Tylko dlatego ze chce byc rodzicem

Powtorze Sue ze cielon Dion i jej maz Rene byli w takim wieku ze inni zle o nich gadali a Im Sie udalo i ona miala +45 on +70 jak zostali rodzicami blizniat!!

Powtorze tez ze kumpela siostry ma 24 lata i stara Sue 3 rok o potomatwo wuec niestety nieplodnosc dotyka kazdego wieku!

Gra

Gratulacje InezkaK. Radości z wnuka lub wnuczki - co się urodziło? I powodzenia w staraniach. Ja jestem po kontroli, Betę mam nadal 144. Będę się starać za 3 miesiące
Dziękuję mam śliczną wnusie [emoji7]ja po piątym tygodniu od poronienia mialam bete niecale 5 a testy ciazowe nadal wychodzily pozytywne [emoji6]ja juz dzialam jestem po pierwszej @ i nie czekam dłużej

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Peugeotka36 serdeczne gratulacje! Niech dziecina rośnie piękna, mądra i zdrowa :)
@ Ansure - powodzenia! Pozytywne nastawienie to podstawa. Bieganie pomoże wyładować stres i poprawia humor. Ja nie lubię biegać, ale namiętnie chodzę. Od straty ciąży poleciały mi 4 kg i się wylaszczyłam ;)
U mnie jakoś bez zmian. Nie robiłam świeżej bety, poczekam jeszcze z 3 tygodnie. No i trochę zaszaleliśmy. Ciekawa jestem czy wysoki poziom betaHCg chroni przed ciążą - bo akurat byłam w połowie cyklu. W necie sąsprzeczne informacje. Teraz moja ginekolog chyba by mnie udusiła - gdybym zaszła 3 tygodnie, a nie 3 miesiące po łyżeczkowaniu. Ja sama strasznie bym się bała. Wiecie coś na ten temat?

Do góry