To witam w klubieWitaminy zamówione , okres sie skonczyl
Teraz czekac ... ah jak ja nie lubie tego czekania ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
wisna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Ja mam podobną sytuację jak Inez. Serduszko dziecka stanęło w 9/10 tygodniu Czekam na zabieg i na to, by wznowić starania. Tak się boję, że znowu coś pójdzie nie tam. Koleżanka radzi by się nie starać bo ryzyko po 40 jest zbyt duże. We wrześniu będę miała 41 lat. Mam już dwoje dzieci. Czy jestem szalona, że chcę próbować nadal?
renia200
mama Victorki :)
Nie jestes szalona ... Wałcz dalej o swoje szczęście ... nie myśl negatywnie
Wisna ja to dopiero jestem szalona na dniach powinnam dostac @ i zaczynam starania od nowa [emoji12] mam nadzieje w 3miesiace sie uda[emoji480][emoji7] jak nie to odpuszczam [emoji26]zrobilam badania genetyczne ustalilam płeć (dziewczynka) ale niestety nie udalo sie ustalic przyczyny czekam jeszcze na wynik trombofilii moze tam cos wyjdzie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
wisna
Fanka BB :)
Jak załatwiłaś te badania? Są płatne? Mam do Ciebie jeszcze pytanie - czy miałaś łyżeczkowanie i czy zostawili Cię na noc w szpitalu? Ile kazali Ci odczekać po stracie dziecka? Mam takie sprzeczne uczucia po tym wszystkim - raz zalewa mnie bezbrzeżny smutek, a raz złość, że to nie tak miało być... Chciałbym już być na nowo w pełnej nsdzei fazie starania... Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i przyjęcie do grona " szalonych".Wisna ja to dopiero jestem szalona na dniach powinnam dostac @ i zaczynam starania od nowa [emoji12] mam nadzieje w 3miesiace sie uda[emoji480][emoji7] jak nie to odpuszczam [emoji26]zrobilam badania genetyczne ustalilam płeć (dziewczynka) ale niestety nie udalo sie ustalic przyczyny czekam jeszcze na wynik trombofilii moze tam cos wyjdzie
No to ja osobie nie wspomnę... szaleję na potęgęTo ja też jestem szalona... Trudno.
Kochana placilam za ustalenie plci i przyczyny 820zl kurier odebral za darmo zawiozl i przywiozl wyniki
Wywolali poronienie zabezpieczyli szyjke gazikiem zeby nie wylecialo do toalety i po kilku godzinach krwawilam wyjeli gazik i cale jajo plodowe potem jeszcze mnie czyscili
reklama
renia200
mama Victorki :)
Podziel się: