reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Oj dziewczyny..coś spokojniej u nas.
Będę smęcić... brakuje mi motywacji, pogoda mnie rozbraja...a chciałabym poczuć wiosnę, przypływ energii i wiary, że się uda!
Wiosna by się przydała. U mnie też jakoś smętnie. W Wielkanoc w kościele wysyp niemowląt i ciężarnych i jakoś mnie się przykro zrobiło, bo miałam ją świętować będąc w 13 tygodniu ciąży :( Mój mąż, choć to on 2 lata namawiał mnie na dziecko, jakoś się wystraszył. Boi się kolejne lejnej straty, wad genetycznych, tego że szybko umrzemy itd. Ale będzie się starał, bo ja chcę. Ja z kolei mam takie parcie, że ni w ząb tych 3 cykli nie odczekam. Jak dostanę @ to pójdę na konsultację do drugiego gina popytać co myśli o tym i też popytam o te suplementy, które bierze Inezka. Kuźwa niech przyjdzie lepsza pogoda, bo wtedy myślenie staje się bardziej pozytywne no i wszystko staje się płodne na wiosnę. Chociaż Ansure, choć śnieg pada w kwietniu bociany i tak jajka znoszą, więc może i nam coś przyniosą :)

reklama
Wiosna by się przydała. U mnie też jakoś smętnie. W Wielkanoc w kościele wysyp niemowląt i ciężarnych i jakoś mnie się przykro zrobiło, bo miałam ją świętować będąc w 13 tygodniu ciąży :( Mój mąż, choć to on 2 lata namawiał mnie na dziecko, jakoś się wystraszył. Boi się kolejne lejnej straty, wad genetycznych, tego że szybko umrzemy itd. Ale będzie się starał, bo ja chcę. Ja z kolei mam takie parcie, że ni w ząb tych 3 cykli nie odczekam. Jak dostanę @ to pójdę na konsultację do drugiego gina popytać co myśli o tym i też popytam o te suplementy, które bierze Inezka. Kuźwa niech przyjdzie lepsza pogoda, bo wtedy myślenie staje się bardziej pozytywne no i wszystko staje się płodne na wiosnę. Chociaż Ansure, choć śnieg pada w kwietniu bociany i tak jajka znoszą, więc może i nam coś przyniosą :)
Wisna 2×dziennie miovarian zalecił mi lekarz chociaż w ulotce jest 1×dziennie i czytalam rozne forum gdzie dziewczyny pisza( w wiekszosci )ze po dwoch cyklach z miovarian udało im sie zajść a wczesniej dluuugo sie starały :)cena w aptece powala ...ale ja kupilam drugie opakowanie na olx i na allegro tez jest w dobrej cenie ;) za tydzien będę wiedziala czy cos mi sie udalo czy jeszcze musimy próbować ;) nie trace nadziei i wy tez dziewczyny nie robcie tego wiara czyni cuda na które czasem trzeba długo czekać. .[emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Wisna 2×dziennie miovarian zalecił mi lekarz chociaż w ulotce jest 1×dziennie i czytalam rozne forum gdzie dziewczyny pisza( w wiekszosci )ze po dwoch cyklach z miovarian udało im sie zajść a wczesniej dluuugo sie starały :)cena w aptece powala ...ale ja kupilam drugie opakowanie na olx i na allegro tez jest w dobrej cenie ;) za tydzien będę wiedziala czy cos mi sie udalo czy jeszcze musimy próbować ;) nie trace nadziei i wy tez dziewczyny nie robcie tego wiara czyni cuda na które czasem trzeba długo czekać. .[emoji176]

Oj to też muszę zapytać o ten miovarin .... warto spróbować :)
Pod koniec kwietnia mam wizytę u mojego gin... ech! A TYMCZASEM..WYBIERAM SIĘ NA CHRZCINY do Brata:)

StorAnia dlaczego stracilas nadzieje ?mialas juz robiona droznosc jajników ?na innym forum czytalam ze dziewczyny po tych zabiegach szybko zachodza w ciążę a wczesniej mialy b.duze problemy i dlugo się starały ;)
Nigdy sie nie poddawaj trzymam kciuki za nas wszystkie[emoji110][emoji110][emoji110]

A to tabsy krople czy co tez kupie w takim razie [emoji108][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też zakupię. Prawie równo miesiąc po zabiegu przyszła do mnie @. Mam jakieś słodko gorzkie uczucia. Niby starania bliżej, ale jakoś smutno, bo to przypomina o stracie :( Spokojnej nocy dziewczyny.

reklama
Do góry