reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Oj dziewczyny..coś spokojniej u nas.
Będę smęcić... brakuje mi motywacji, pogoda mnie rozbraja...a chciałabym poczuć wiosnę, przypływ energii i wiary, że się uda!
Wiosna by się przydała. U mnie też jakoś smętnie. W Wielkanoc w kościele wysyp niemowląt i ciężarnych i jakoś mnie się przykro zrobiło, bo miałam ją świętować będąc w 13 tygodniu ciąży :( Mój mąż, choć to on 2 lata namawiał mnie na dziecko, jakoś się wystraszył. Boi się kolejne lejnej straty, wad genetycznych, tego że szybko umrzemy itd. Ale będzie się starał, bo ja chcę. Ja z kolei mam takie parcie, że ni w ząb tych 3 cykli nie odczekam. Jak dostanę @ to pójdę na konsultację do drugiego gina popytać co myśli o tym i też popytam o te suplementy, które bierze Inezka. Kuźwa niech przyjdzie lepsza pogoda, bo wtedy myślenie staje się bardziej pozytywne no i wszystko staje się płodne na wiosnę. Chociaż Ansure, choć śnieg pada w kwietniu bociany i tak jajka znoszą, więc może i nam coś przyniosą :)

reklama
Wiosna by się przydała. U mnie też jakoś smętnie. W Wielkanoc w kościele wysyp niemowląt i ciężarnych i jakoś mnie się przykro zrobiło, bo miałam ją świętować będąc w 13 tygodniu ciąży :( Mój mąż, choć to on 2 lata namawiał mnie na dziecko, jakoś się wystraszył. Boi się kolejne lejnej straty, wad genetycznych, tego że szybko umrzemy itd. Ale będzie się starał, bo ja chcę. Ja z kolei mam takie parcie, że ni w ząb tych 3 cykli nie odczekam. Jak dostanę @ to pójdę na konsultację do drugiego gina popytać co myśli o tym i też popytam o te suplementy, które bierze Inezka. Kuźwa niech przyjdzie lepsza pogoda, bo wtedy myślenie staje się bardziej pozytywne no i wszystko staje się płodne na wiosnę. Chociaż Ansure, choć śnieg pada w kwietniu bociany i tak jajka znoszą, więc może i nam coś przyniosą :)
Wisna 2×dziennie miovarian zalecił mi lekarz chociaż w ulotce jest 1×dziennie i czytalam rozne forum gdzie dziewczyny pisza( w wiekszosci )ze po dwoch cyklach z miovarian udało im sie zajść a wczesniej dluuugo sie starały :)cena w aptece powala ...ale ja kupilam drugie opakowanie na olx i na allegro tez jest w dobrej cenie ;) za tydzien będę wiedziala czy cos mi sie udalo czy jeszcze musimy próbować ;) nie trace nadziei i wy tez dziewczyny nie robcie tego wiara czyni cuda na które czasem trzeba długo czekać. .[emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Wisna 2×dziennie miovarian zalecił mi lekarz chociaż w ulotce jest 1×dziennie i czytalam rozne forum gdzie dziewczyny pisza( w wiekszosci )ze po dwoch cyklach z miovarian udało im sie zajść a wczesniej dluuugo sie starały :)cena w aptece powala ...ale ja kupilam drugie opakowanie na olx i na allegro tez jest w dobrej cenie ;) za tydzien będę wiedziala czy cos mi sie udalo czy jeszcze musimy próbować ;) nie trace nadziei i wy tez dziewczyny nie robcie tego wiara czyni cuda na które czasem trzeba długo czekać. .[emoji176]

Oj to też muszę zapytać o ten miovarin .... warto spróbować :)
Pod koniec kwietnia mam wizytę u mojego gin... ech! A TYMCZASEM..WYBIERAM SIĘ NA CHRZCINY do Brata:)

StorAnia dlaczego stracilas nadzieje ?mialas juz robiona droznosc jajników ?na innym forum czytalam ze dziewczyny po tych zabiegach szybko zachodza w ciążę a wczesniej mialy b.duze problemy i dlugo się starały ;)
Nigdy sie nie poddawaj trzymam kciuki za nas wszystkie[emoji110][emoji110][emoji110]

A to tabsy krople czy co tez kupie w takim razie [emoji108][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też zakupię. Prawie równo miesiąc po zabiegu przyszła do mnie @. Mam jakieś słodko gorzkie uczucia. Niby starania bliżej, ale jakoś smutno, bo to przypomina o stracie :( Spokojnej nocy dziewczyny.

reklama
Do góry