reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

@MarM gratuluję! Brawo! :-) :):-) :):-) :)

@SocPat kochana, brak kasy czy sił?

@Peugeotka36 a możesz sn po tak krótkim odstępie czasu od cc? U nas chyba jest inna polityka.

Moje ostatnie dziecko 3650, więc mogę spodziewać się ktosia większego:rolleyes2::wink:

Gratuluję kolejnych dwóch kresek, serce rośnie :-D

Brak sił, kasy. Zasypiam w pracy, zasypiam w tramwaju, zasypiam przed telewizorem. Masakra.
W niedzielę test negatywny, czekam na @. Dzisiaj coś się pojawiło, ale na chwilę, potem trochę brązowego brudu i koniec... To był mój okres??? Chyba nie wiem co jest grane... Mój organizm mnie zadziwia :)
Chciał nie chciał, jutro znowu muszę zrobić test...

reklama
@MarM gratuluję! Brawo! :-) :):-) :):-) :)

@SocPat kochana, brak kasy czy sił?

@Peugeotka36 a możesz sn po tak krótkim odstępie czasu od cc? U nas chyba jest inna polityka.

Moje ostatnie dziecko 3650, więc mogę spodziewać się ktosia większego:rolleyes2::wink:

Gratuluję kolejnych dwóch kresek, serce rośnie :-D

Wlasnie w polsce to respektuja hih sn po cc nazywaja vbac;)
Kobiety w pl rodza po 4 kg bobo Po cc ;)
Tu w de dala mi wolna droge i chce rodzic w wodzie;)

1515616028-d47b247de0d179b5-aaaaaa.jpeg

Lepsze niz ja

U nas zalecają po CC ciążę po 1,5 roku, najwcześniej, bardzo rzadko potem poród siłami natury, tylko kolejne cc i nie więcej niż 3 takie ciąże. Może dlatego mamy najwyższy wskaźnik cc w europie, jesteśmy ciągle daleko w tyle za resztą.

U nas zalecają po CC ciążę po 1,5 roku, najwcześniej, bardzo rzadko potem poród siłami natury, tylko kolejne cc i nie więcej niż 3 takie ciąże. Może dlatego mamy najwyższy wskaźnik cc w europie, jesteśmy ciągle daleko w tyle za resztą.

Jestem na grupie naturalnie po cc z polski

I to w pl pozwalaja na sn po cc
Tzn tutaj matka ma wybor

Brak sił, kasy. Zasypiam w pracy, zasypiam w tramwaju, zasypiam przed telewizorem. Masakra.
W niedzielę test negatywny, czekam na @. Dzisiaj coś się pojawiło, ale na chwilę, potem trochę brązowego brudu i koniec... To był mój okres??? Chyba nie wiem co jest grane... Mój organizm mnie zadziwia :)
Chciał nie chciał, jutro znowu muszę zrobić test...
I co robiłaś test

@SocPat jakie robiłaś badania? My sobie jednak daliśmy czas jakieś 4 miesiące i próbujemy nadal. Więc trzymajcie kciuki. Oczywiście w poprzednim cyklu wredota przyszła. Może ten cykl będzie szczęśliwy. Dopiero mam 10 dc. więc najlepsze dni przed nami. Gratulacje dla wszystkich ciężarnych.

reklama
@SocPat jakie robiłaś badania? My sobie jednak daliśmy czas jakieś 4 miesiące i próbujemy nadal. Więc trzymajcie kciuki. Oczywiście w poprzednim cyklu wredota przyszła. Może ten cykl będzie szczęśliwy. Dopiero mam 10 dc. więc najlepsze dni przed nami. Gratulacje dla wszystkich ciężarnych.
Tsh 4,86... i wróciłam do badań z 2016 krzywą glukozy i insuliny... już wtedy było nie tak. Myślę, że teraz jest gorzej. Ciągle spać mi się chce, jest mi zimno, tyję. Może to już cukrzyca.
No nic zobaczymy w sobotę. Wizyta u endoprofesorka, wymuszę na nim skierowanie na krzywe. Koniecznie. Nie popuszczę ;)
Kciuki trzymam!
No my też jeszcze się nie poddajemy...

Do góry