reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Mój tak ostro to jednak jeszcze nie szaleje ;-) ale zaczyna się zaczyna
Agniieszka
Fanka BB :)
Ja czytam co wasze maluchy robia to Igo jest jeszcze daleko w tyle z nowosci to moze tyle ze jak lezy na plecach to opiera sie na nogach i tyleczek do gory a na brzuchu wrecz nienawidzi lezec...
Matusia
Fanka BB :)
czarna, ja mojej nie zapinam, bo się boję, że przefiknie się w pół, bo te pasy na brzuch tylko są.
Mój mąż nie może tego zdjęcia nawet zobaczyć, bo by zawału dostał, że biedne dziecko krzywdę sobie robi, a ja zamiast ratować foty pstrykam. To taki dziwak przewrażliwiony się zrobił na Jej punkcie, że szok.
Futrzaczku, no super!
Hope, ale to mała siłaczka.
madzik, jeszcze lepszy gagatek niż moja, tylko że moja sama nie siedzi, to nie wiem w jakiej pozycji by skończyła
Agniieszka, nawet się nie obejrzysz, tak szybko te postępy idą, a Mały już będzie Ci nawiewał.
Mój mąż nie może tego zdjęcia nawet zobaczyć, bo by zawału dostał, że biedne dziecko krzywdę sobie robi, a ja zamiast ratować foty pstrykam. To taki dziwak przewrażliwiony się zrobił na Jej punkcie, że szok.
Futrzaczku, no super!
Hope, ale to mała siłaczka.
madzik, jeszcze lepszy gagatek niż moja, tylko że moja sama nie siedzi, to nie wiem w jakiej pozycji by skończyła
Agniieszka, nawet się nie obejrzysz, tak szybko te postępy idą, a Mały już będzie Ci nawiewał.
reklama