reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
mam nadzieję że będzie synek bo więcej niż 3 dzieci nie chcę :-p hihih

matusia
:tak: tak już jest... czas nas goni i trzeba się cieszyć z dzieciństwa naszego dziecka jak najdłużej...
ja staram się wykorzystać najwięcej czasu tak żeby moje dzieci były szczęsliwe i miały radochę z codzienności :tak:

Kamcia GRATULUJE!!!:-) no to córeczka tatusia bedzie;-) a co do synka? życze, z całego serca:-) ja zawsze chciałam miec dzieci tej samej płci, więc też życz mi 2 i 3 synka;-)

Alex super:-) ucałuj Oliwierka za za piękne przewroty:-)

Mój maluch też się nie przewraca na brzuszek :( Już czasami zaczynam się martwić...ale podobno każde dziecko rozwija się we własnym tempie, wiec mam nadzieje że nic zlego sie nie dzieje

Kamcia gratulacje i pogratuluj dumnemu tacie
Alex super ucałuj Oliwierka od nas

A u nas nowe słowo wiadomo całkiem nie świadome ale jest "mam" dobrze słyszycie nie mama tylko mam, i ani razu jej się nie zapomni i to ostatnie A nie powie. :crazy:

Kamcia wielkie wow-zdolniacha ta Twoja Emcia, gratki dla taty, a synka życzę Ci z całego serca, ja bym chciała drugą dziewuchę:-D
Alex gratulacje dla Oliwierka
Majowa moja też jeszcze się nie przewraca, ja nie dygam uważam, że ma jeszcze czas:-)

dziękuję .. i tym co chcą córeczki życze pierwszego "mama" :-) i córeczek...

wogóle kiedyś nie wierzyłam w to ze dziecko może poiwiedziec pioerwsze Tata bo naczytałam się że mama jest łatwiej złożyć głoskami itp... no i myslałam ze takie to tata to jest bardziej przypadkowe ale Emma powtarza to codziennie :-)

wstawię wam filmik tylko musze poczaić jak go przyciąć bo to nagrywałam przed kąpielą no i nagrywałam jeszcze dłuższy trochę co raczej nie nadaje sie na ogólne forum....

reklama
No to wreszcie i my możemy się pochwalić. Maja umie przewracać się z plecków na brzuch od przedwczoraj i robi to notorycznie. A jaką radość Jej to sprawia.
No i o ząbku juz wiecie.

Do góry