reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
mam nadzieję że będzie synek bo więcej niż 3 dzieci nie chcę :-p hihih

matusia
:tak: tak już jest... czas nas goni i trzeba się cieszyć z dzieciństwa naszego dziecka jak najdłużej...
ja staram się wykorzystać najwięcej czasu tak żeby moje dzieci były szczęsliwe i miały radochę z codzienności :tak:

Kamcia GRATULUJE!!!:-) no to córeczka tatusia bedzie;-) a co do synka? życze, z całego serca:-) ja zawsze chciałam miec dzieci tej samej płci, więc też życz mi 2 i 3 synka;-)

Alex super:-) ucałuj Oliwierka za za piękne przewroty:-)

Mój maluch też się nie przewraca na brzuszek :( Już czasami zaczynam się martwić...ale podobno każde dziecko rozwija się we własnym tempie, wiec mam nadzieje że nic zlego sie nie dzieje

Kamcia gratulacje i pogratuluj dumnemu tacie
Alex super ucałuj Oliwierka od nas

A u nas nowe słowo wiadomo całkiem nie świadome ale jest "mam" dobrze słyszycie nie mama tylko mam, i ani razu jej się nie zapomni i to ostatnie A nie powie. :crazy:

Kamcia wielkie wow-zdolniacha ta Twoja Emcia, gratki dla taty, a synka życzę Ci z całego serca, ja bym chciała drugą dziewuchę:-D
Alex gratulacje dla Oliwierka
Majowa moja też jeszcze się nie przewraca, ja nie dygam uważam, że ma jeszcze czas:-)

dziękuję .. i tym co chcą córeczki życze pierwszego "mama" :-) i córeczek...

wogóle kiedyś nie wierzyłam w to ze dziecko może poiwiedziec pioerwsze Tata bo naczytałam się że mama jest łatwiej złożyć głoskami itp... no i myslałam ze takie to tata to jest bardziej przypadkowe ale Emma powtarza to codziennie :-)

wstawię wam filmik tylko musze poczaić jak go przyciąć bo to nagrywałam przed kąpielą no i nagrywałam jeszcze dłuższy trochę co raczej nie nadaje sie na ogólne forum....

reklama
No to wreszcie i my możemy się pochwalić. Maja umie przewracać się z plecków na brzuch od przedwczoraj i robi to notorycznie. A jaką radość Jej to sprawia.
No i o ząbku juz wiecie.

Do góry