reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mam nadzieję że będzie synek bo więcej niż 3 dzieci nie chcę hihih
matusia tak już jest... czas nas goni i trzeba się cieszyć z dzieciństwa naszego dziecka jak najdłużej...
ja staram się wykorzystać najwięcej czasu tak żeby moje dzieci były szczęsliwe i miały radochę z codzienności
matusia tak już jest... czas nas goni i trzeba się cieszyć z dzieciństwa naszego dziecka jak najdłużej...
ja staram się wykorzystać najwięcej czasu tak żeby moje dzieci były szczęsliwe i miały radochę z codzienności
Agniieszka
Fanka BB :)
A u nas Igor wczoraj pierwszy raz ssal sobie paluszki od stopki ale sie cieszyl a ja razem z nim
matrusia ja bym chciala chociaz czasami na chwile zatrzymac czas
matrusia ja bym chciala chociaz czasami na chwile zatrzymac czas
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Kamcia GRATULUJE!!!:-) no to córeczka tatusia bedzie;-) a co do synka? życze, z całego serca:-) ja zawsze chciałam miec dzieci tej samej płci, więc też życz mi 2 i 3 synka;-)
Alex super:-) ucałuj Oliwierka za za piękne przewroty:-)
Alex super:-) ucałuj Oliwierka za za piękne przewroty:-)
Majowa Mamusia
Mój maluch też się nie przewraca na brzuszek Już czasami zaczynam się martwić...ale podobno każde dziecko rozwija się we własnym tempie, wiec mam nadzieje że nic zlego sie nie dzieje
Kamcia gratulacje i pogratuluj dumnemu tacie
Alex super ucałuj Oliwierka od nas
A u nas nowe słowo wiadomo całkiem nie świadome ale jest "mam" dobrze słyszycie nie mama tylko mam, i ani razu jej się nie zapomni i to ostatnie A nie powie.
Alex super ucałuj Oliwierka od nas
A u nas nowe słowo wiadomo całkiem nie świadome ale jest "mam" dobrze słyszycie nie mama tylko mam, i ani razu jej się nie zapomni i to ostatnie A nie powie.
basiekkk
Kamcia wielkie wow-zdolniacha ta Twoja Emcia, gratki dla taty, a synka życzę Ci z całego serca, ja bym chciała drugą dziewuchę
Alex gratulacje dla Oliwierka
Majowa moja też jeszcze się nie przewraca, ja nie dygam uważam, że ma jeszcze czas:-)
Alex gratulacje dla Oliwierka
Majowa moja też jeszcze się nie przewraca, ja nie dygam uważam, że ma jeszcze czas:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziękuję .. i tym co chcą córeczki życze pierwszego "mama" :-) i córeczek...
wogóle kiedyś nie wierzyłam w to ze dziecko może poiwiedziec pioerwsze Tata bo naczytałam się że mama jest łatwiej złożyć głoskami itp... no i myslałam ze takie to tata to jest bardziej przypadkowe ale Emma powtarza to codziennie :-)
wstawię wam filmik tylko musze poczaić jak go przyciąć bo to nagrywałam przed kąpielą no i nagrywałam jeszcze dłuższy trochę co raczej nie nadaje sie na ogólne forum....
wogóle kiedyś nie wierzyłam w to ze dziecko może poiwiedziec pioerwsze Tata bo naczytałam się że mama jest łatwiej złożyć głoskami itp... no i myslałam ze takie to tata to jest bardziej przypadkowe ale Emma powtarza to codziennie :-)
wstawię wam filmik tylko musze poczaić jak go przyciąć bo to nagrywałam przed kąpielą no i nagrywałam jeszcze dłuższy trochę co raczej nie nadaje sie na ogólne forum....
reklama
Matusia
No to wreszcie i my możemy się pochwalić. Maja umie przewracać się z plecków na brzuch od przedwczoraj i robi to notorycznie. A jaką radość Jej to sprawia.
No i o ząbku juz wiecie.
No i o ząbku juz wiecie.