reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Emma od wczoraj pięknie woła "Tata"
na szczęście :-) kolejny będzie synek :-p hihh
Vi wołała mama i jest córeczka... jakże się cieszę że tym razem jest Tata :-D

a D chodzi dumny jak paw :-)
oczywiście nagrałam to ale wstawię jak dzieci pójdą spać i bedę miała spokój :-)

reklama
matusia o nie ... na Vi czekałam jeszcze 2 tyg po terminie :-p
a u \Emmy wolno z ząbkami... (Vi miała już 4 ząbki mając 6 msc jak emma teraz )

jaipur u nas między tata też jest jakieś babu meme buuuu itp ;-) ale takie tata tata tata słychać wyraźnie :-)

Kamcia niezła ta Twoja Emma, tak szybko sie rozwija, że szok:)

A my dzisiaj pierwszy raz przewróciliśmy się na brzuszek hurrrrraaaa, a jaki synek był zadowolony jak mu sie udało. Żeby mama sobie nie myślała, że to przypadek to aż 5 razy się przekulnął:)

a u nas ciągle tylko "gigi".

Alex, gratulacje dla Oliwierka.

Nie zaglądałam tu raczej, nie wiedzieć czemu, a dziś jestem w szoku jakie te Wasze Bobasy postępowe. Mój Majk nawet się z plecków na brzuszek nie przewraca, raz tylko ale to pod górkę leżała :-(, nie siedzi, nie ma ząbków, ale dla mnie to jak dla każdej mamy najbystrzejsze dziecko świata :-).

hehe jaipur babcia karmi frytkami i cola to co się dziwisz ze ją woła :-p
Alex
gratulacje z postępu :-) no to się teraz będzie kulał wszędzie!!

matusia masz absolutną rację... każdy postęp dziecka nawet malutki dla mamy jest najważniejszy i się z niego cieszy :-)
ja np mam tak do tej pory jak patrze na Vi i ona się już tak mądrzej bawi zabawkami niż powiedzmy miesiąc temu.. to aż mi się płakac chce.. ze te dzieci tak ładnie wszystko potrafią zrozumieć i to wykorzystać :-)

reklama
Kamcia, trzeba się cieszyć każdą chwilą, bo czas zapierdziela niesamowicie, aż się tego nie widzi. Mati był taaaaki malutki do urodzenia Majki, a teraz już taki wielki się wydaje i już tylko krzyczę na Niego "Mati do lekcji", "Mati umiesz modlitwę na jutro?", "Mati czytałeś czytankę?" itp, a kiedy to było, że się zachwycłam jak się bawi? Wydaje się niedawno.

Do góry