reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Emma od wczoraj pięknie woła "Tata"
na szczęście :-) kolejny będzie synek :-p hihh
Vi wołała mama i jest córeczka... jakże się cieszę że tym razem jest Tata :-D

a D chodzi dumny jak paw :-)
oczywiście nagrałam to ale wstawię jak dzieci pójdą spać i bedę miała spokój :-)

reklama
matusia o nie ... na Vi czekałam jeszcze 2 tyg po terminie :-p
a u \Emmy wolno z ząbkami... (Vi miała już 4 ząbki mając 6 msc jak emma teraz )

jaipur u nas między tata też jest jakieś babu meme buuuu itp ;-) ale takie tata tata tata słychać wyraźnie :-)

Kamcia niezła ta Twoja Emma, tak szybko sie rozwija, że szok:)

A my dzisiaj pierwszy raz przewróciliśmy się na brzuszek hurrrrraaaa, a jaki synek był zadowolony jak mu sie udało. Żeby mama sobie nie myślała, że to przypadek to aż 5 razy się przekulnął:)

a u nas ciągle tylko "gigi".

Alex, gratulacje dla Oliwierka.

Nie zaglądałam tu raczej, nie wiedzieć czemu, a dziś jestem w szoku jakie te Wasze Bobasy postępowe. Mój Majk nawet się z plecków na brzuszek nie przewraca, raz tylko ale to pod górkę leżała :-(, nie siedzi, nie ma ząbków, ale dla mnie to jak dla każdej mamy najbystrzejsze dziecko świata :-).

hehe jaipur babcia karmi frytkami i cola to co się dziwisz ze ją woła :-p
Alex
gratulacje z postępu :-) no to się teraz będzie kulał wszędzie!!

matusia masz absolutną rację... każdy postęp dziecka nawet malutki dla mamy jest najważniejszy i się z niego cieszy :-)
ja np mam tak do tej pory jak patrze na Vi i ona się już tak mądrzej bawi zabawkami niż powiedzmy miesiąc temu.. to aż mi się płakac chce.. ze te dzieci tak ładnie wszystko potrafią zrozumieć i to wykorzystać :-)

reklama
Kamcia, trzeba się cieszyć każdą chwilą, bo czas zapierdziela niesamowicie, aż się tego nie widzi. Mati był taaaaki malutki do urodzenia Majki, a teraz już taki wielki się wydaje i już tylko krzyczę na Niego "Mati do lekcji", "Mati umiesz modlitwę na jutro?", "Mati czytałeś czytankę?" itp, a kiedy to było, że się zachwycłam jak się bawi? Wydaje się niedawno.

Do góry