reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Gratulacje dla wszystkich maluchów.
Maja od tygodnia mówi jaba na żabę, którą Jej kupiłam i ato na nasze auto, buty na buty, Kuba na sąsiada Kube i jego siostrę Wiktorię żeby było śmieszniej ( a ona lat 3 odkrzykuje jej "jestem Wiki" a Maja woła "Kuba" a tamta sie wkurza i krzyczy "Wiki jestem" a Maja znowu "Kuba" i tak w kółko:-D). To tyle z nowych wyrazów.

Matusia :-D hi hi to sobie pogadali

u nas jest juniorek -kabel. Na ojca, na matkę, na nianię:-D np pokazuje na coś np opakowanie po ciastkach- i kabluje" mama am". Opakowanie po piciu "nana am" na papieroski "tata"
Albo zagląda do kosza i jak są śmieci to mówi" śmiesi tam" i do kubła nakazuje wynosić:eek: Nie daj bóg przy drzwiach zostawić pieluszkę do wyniesienia " sisi śmiesi tam" i trzeba wynieść.Nie ma zmiłuj.:rofl2:

reklama
Matusia, Jaipur gratki dla maluszków:)
U nas Oli z nowości to mów "Bob" na Boba budownivczego z bajki, na szkło mówi "szko", mówi też las:o

Do góry