reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Zelka Zdolniacha z Tymka;)

Jolek tak dzieci sa cwane;)

U nas mala pokaze nosek i sutek taty ;P nic innego niechce aaa no i pepek mamy;) jakies takie uparte to dziecko moje niechce sie niczego uczyc;P

reklama
Gratki dla wszystkich lobuzow!!! Kochane, przeeeeekochane nasze majowczatka!!!!!!!!!!!

Zelka, Alex
- alez sie chlopcy 'rozbiegli' ! Jeszcze niedawno Olinek niechetnie raczkowal, a tu juz smiga sam, szok :D

Polcia tez woli raczkowanie - blyskawica z niej.

Jolek
- Igus to spryciulek z tymi kluczami no! :*
Karolq - Zuza ma czas na nauke - na razie rozwija sie fizycznie w szalonym tempie :D

o tak sprytne te majówczątka :-)

gratulacje wszsystkich postępów :-)

Emma pięknie rozróżnia zabawki... i inne rzeczy..
jak jej mówię " przynieś lalę z wózkiem" to idzie pieknie i przyprowadza wózek :-p
a jak móiwe wyrzuć śmieci podając jej papierek albo cokolwiek co nadaje się do wyrzucenia .. idzie i wyrzuca :-)
i tak samo z innymi rózbnymi rzeczami jak wsadź miskę do szuflady toe to robi... :-p

Ja śpieszę donieść z dumą, że Marti robi samiutka po 5-6 kroczków:-). Odważyła się w sobotę cieszę się, że wybrała sobie taki dzień kiedy jest tylko z mamcią, żeby mogła zobaczyć pierwsze kroczki. Nie obyło się bez łez wzruszenia u mamy i łez u Marti bo wydachowała:-D .
Ale tak na serio to nie wiem czy się cieszyć bo jak raczkowała to musiałam uważać, żeby gdzieś nie wlazła, a teraz nie dość, że trzeba uważać, żeby gdzieś nie wlazła to jeszcze, żeby nie wydachowała i guza sobie nie nabiła:-D.
A wydachować łatwo bo chwieje się jakby była na nieźle na bani:-D.

reklama
Do góry