reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Aaaaa Franek wczoraj stał przy szafce, puscil sie, stal chwile sam, a potem zrobil kilka kroczków, zatrzymal się i znow kilka kroczków !!!!:rofl2:

U nas chodzenie ma sie coraz lepiej, dzisiaj przeszedł sam przez cały pokój a potem przedpokój:) jestem taka dumna z tego mojego kochanego synusia.

Teraz gratulacje jakie to dzieci zdolne i opanowują coraz więcej umiejętności a za chwilę będą wyrazy współczucia bo zepsuły, wyrzuciły, połamały, zalały, uciekły, zjadły, zrobiły :-D:-p

Joluś jak nastolatki albo i gorzej, z jednej strony atakuje indiańska Purchawka a z drugiej kukułka Zuzia, która już za dużo wie i niestety antykoncepcja zupełna :sorry2:

Najpierw się człowiek kryje przed rodzicami a potem przed dziećmi :laugh2:

Chwalę się, że wczoraj byliśmy pierwszy raz na dłuuuuuuugaśnym spacerze bez wózka, Tymol maszerował własną dwójką - skubaniec z godzine chodził - za ręke oczywiście, bo sam to odważny tylko w domu na dywanie i to też jak mama w pobliżu.

Co do gadania to standardowo mama, tata, baba, dada - mruczy jak mu cos smakuje mmmmmmmmmmmmmmmm i w swoim chinskim jezyku nawija cały czas i śpiewa.
Z nasladowaniem zwierzatek - to kurcze wielkie WOW dziewczyny respect i gratulacje - bo to bardzo szybko Wasze dzieciaczki zalapaly.
My jestesmy an etapie uczenia się i pokazywania noska, oczka, buzi, ucha itd czesto się nam jeszcze myli, ale wazne ze checi są ;)
Co jeszcze, Tymol to calusnik okropny jest! Jak go trzymam na rekach potrafi sobie odkrecic moja glowę, zazwyczaj za wlosy żeby mi dać buziaka sliniaka, bardzo czesto zresztą się domaga buziakow - lovelas mi rosnie jak nic :S
Oczywiscie zapalanie i gaszenie swiatla, wciskanie guzika do windy i wchodzenie po schodach to najlepsze zabawy na swiecie :)

reklama
Alex gratulacje dla Olinka :):):)

Hope he he to co trzeciej dzidzi niet????????????

Żelka zdolnego masz synia:) Igi też lubi się przytulać i całusy dawać (mamie oczywiście)

Wczoraj stwierdziłam,że z dzieci to jednak dobrzy obserwatorzy są. W przychodni młodemu się nudziło więc do zabawy w końcu dałam mu swoje klucze.Wziął je i od razu pobiegł do drzwi, wspiął się na paluszki i próbował do zamka włożyć (za mały jeszcze jest i nie sięgnął). W szoku byłam bo nigdy kluczami się nie bawiliśmy, a on wiedział do czego one służą:)

Ostatnia edycja:
Do góry