reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Oj jak śmiesznie :D
Nasz skrzat też ostatnio układa łapki w lini ciała i umie złożyć. I potrafi je wyciągnąć do góry i macha na nas pięściami :D Cieszę się bo moja córka długo tego nie umiała. A Mati ostatnio w tesco dostał do potrzymania w foteliku chrupki moje w błyszczącej i szeleszczącej paczce i tak go one zachwyciły, że złapał obiema rękami, poszeleścił a potem ciągnął do paszczy :)

reklama
Hope no ja czytałam, że ostatnio lubisz jeść różne rzeczy ale żeby aż tak? To jakaś zemsta za dziewięciomiesięczne podjadanie Ciebie poprzez pępowinę a potem pogryzione sutki? :D :D:D

ee to tak ręce moja też umie od dawna i po porodzie też tak robiła :-)
ja to myslałam ze chodzi o rączki tak jak się układa do skłonów:rofl2:

hope zróz zdjecie nózek z 2 strony:szok::-D
niesamowite:tak:

moja robi bięści i nam grozi zawsze:-p

018_800x600.jpgczteropalczasta Jagoda :szok::-D
moj maly w dzien porodu sie modlil, a to dziwne bo mama i tata kosciola na oczy dobre kilka lat nie widzieli...
a lapki w lini ciala - to pojawily sie wczoraj :D
grozenie piesciami tez jest, dochodzi nawet do rekoczynow, jak mleko za wolno leci to obrywam z piesci po cyckach.

One sie tak modlily zaraz po porodzie o to zeby na tym nowym swiecie bylo tak samo cieplo i przytulnie jak w brzuszku ;-)
A moj synek wczoraj mnie zadziwil. Wsadzilam go w hustawke i jak mu sie zaczelo nudzic to troche grymasil usiadlam kolo niego i sie wyglupialam, a on tak sie podrywal zeby wstac ze az sam glowe i kark oderwal od siedziska! W szoku bylam, bo naprawde sporo ta glowe podniosl

Hope widzę modląca Jagodzia:) slodziutka!
Mój Jasiek teraz ciągle na przewijaku ręce przed sobą wyprostowane i ogląda z wielkim skupieniem:)

reklama
no to teraz ja sie troche pozale, wchodze wczoraj na nk.pl na profil kolezanki, ktorej coreczka ma dopiero 1 miesiac i tak pieknie glowe trzyma, ze az jestem zla, moje dziecie majac 2,5 miesiaca nadal trzyma nos w dywanie!!! Kiedy dzieci powinny glowe podnosic? Klade Oskarka codziennie na brzuszku, nawet jak sie zlosci ale on glowe najwyzej na 1cm od maty podniesie! Zaczynam sie martwic, bo inne dzieci juz w jego wieku pieknie ta glowke podnosza :-( Gówniarz wazy juz 7kg macha nogami i rekami, dupka przebiera ale glowa nadal ciezka...

Do góry