reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
jeszcze nie błogosławi,ale kto wie,kto wie..:-D łapkami to już nieźle wywija:laugh2:
Ale tak serio to wolałabym żeby jednak księdzem nie został:-pA na dowód wklejam fotkę jedną z tych pstrykanych po powrocie ze szpitala
Zdjęcie0673.jpg

Moja też tak składa rączki, ale ja mam paskudne skojarzenie, szczególnie jeśli przy tym śpi. Może nie będę pisała.

Hope wiem o czym myślisz,ale nie kojarz tego źle. Lepiej brać to humorystycznie. Mój tak robił po porodzie jak już zaznaczyłam, a teraz składa rączki i bawi się nimi jak nie śpi. Lubi przy tym wpychać je do buzi i cmokać każdy paluch po kolei,a potem pięści:-) A śpi z rączkami do góry lub wzdłuż ciałka;-)

Aaa jak tak już piszemy o rączkach to mi się przypomniało, otóż borówka jak jest czymś zaaferowana to ciągnie się za ucho albo za włosy :eek: Takie sadomacho :laugh2:

No kurcze naciągnie sobie ucho z jednej strony i będzie miała jak osioł długie, do tego niesymetryczne :-D Bo ciągnie tylko lewe ucho, prawą rękę ma w tym czasie w buzi i wyciąga sobie językiem palce. Też będą od tego długie w jednej rączce :laugh2: Jakby tego było mało, od niedawna uparcie tak układa paluchy, że ma tylko 4 :laugh2:

paluchy.jpg

Hope jak ona to zrobiła????? :szok:

U mnie Igor też dwie łapki na raz pcha do buzi. No i kciuka też zaczyna ssać :/

reklama
Do góry