Mandrzejczuk, Julek też piąstki zaciska i to często i dość mocno jeszcze. Na to właśnie uwagę zwróciła kardiolog i zasugerowała wzmożone napięcie, ale dziś pediatra powiedziała, że jej zdaniem nie ma nic niepokojącego na tym etapie.
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
No to mnie uspokoilyscie, bo piastki zaciska tylko czasami, a nie stale. A jaderko chyba wczoraj wyczulam wiec moze juz zeszlo.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a moje dzieciątko zaczęło się interesować nóżkami :-)
Majowa Mamusia
Mój też jeszcze piąsteczki zaciskazwłaszcza jak się denerwuje i podczas kąpieli
Kobietki czy Wasze maluszki też pożerają pieluszki? Mój jak tylko doriwe pieluche to od razu pakuje do buźki i gryzie i cycka a jak się mu ją zabierze to płacz jest wielki...
Kobietki czy Wasze maluszki też pożerają pieluszki? Mój jak tylko doriwe pieluche to od razu pakuje do buźki i gryzie i cycka a jak się mu ją zabierze to płacz jest wielki...
Ostatnia edycja:
Nasz maluch też polubił pieluchę zakrywa się nią i bierze do buźki, ale jeszcze nie płacze jak mu ją zabieram, ogólnie jak coś włożę mu do rączki to od razu wędruje w kierunku buzi,
a powiedźcie mi czy Wasze dzieciaczki, te około 3 miesiąca łączą już otwarte dłonie w lini prostej ciała, bo mi nagadali że już mały powinien nawet od 8 tygodnia, i w sumie wędrują mu czasem gdzieś bliżej ciałka,łapie się za bluzki itp,ale częściej też są w pozycji "samolocika"
a powiedźcie mi czy Wasze dzieciaczki, te około 3 miesiąca łączą już otwarte dłonie w lini prostej ciała, bo mi nagadali że już mały powinien nawet od 8 tygodnia, i w sumie wędrują mu czasem gdzieś bliżej ciałka,łapie się za bluzki itp,ale częściej też są w pozycji "samolocika"
Emikaa mój to robi ale bez szału. Pierwsze słyszę,że może być z nim coś nie tak. To ja miesiąc temu słyszałam,że Igor kończąc 3 miesiące powinien się kulać z pleców na brzuch i odwrotnie czekałam czy jeszcze usłyszę,że powinien tańczyć i śpiewać.
Ostatnia edycja:
zanka07
Emilkaa mój Olo także lubi pieluchową zabawę:-) a dzisiaj w nocy z plecków majgnął się na brzuch i w takiej pozycji spał do samego rana bez przerw na karmienie - szok !!!!
reklama
hihi taaa tańczyć break dance'a no oczywiscie Nam juz zalecono ćwiczenie na te rączki,ale z vojty i chyba sobie darujemy narazie, nie będę dzieciaka stresować...Emikaa mój to robi ale bez szału. Pierwsze słyszę,że może być z nim coś nie tak. To ja miesiąc temu słyszałam,że Igor kończąc 3 miesiące powinien się kulać z pleców na brzuch i odwrotnie czekałam czy jeszcze usłyszę,że powinien tańczyć i śpiewać.